Też jadę właśnie zaraz na zakupy i też planuję wejść do rossmanai do hm zobaczyć coś dla mnie ciążowego
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![]()
Ja z hm mam leginsy i spodnie dresowe - moje ulubione po ciąży tez będę w nich chodziła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jadę właśnie zaraz na zakupy i też planuję wejść do rossmanai do hm zobaczyć coś dla mnie ciążowego
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![]()
a jak tez legginsy z hm jakosciowo nie mechacą się itp ?Ja z hm mam leginsy i spodnie dresowe - moje ulubione po ciąży tez będę w nich chodziław koszulki się nie będę zaopatrywała bo jednym słowem mi szkoda - jedna 40zl gdzie pochodzę w niej z 3miesiace, szału nie robi zwykła bawełniana, a mam tak dużo luźnych koszulek, koszuli itd ze sobie darowałam, mam pełno ciuchów na zasadzie z przodu krótsze z tylu dłuższe, ze teraz jak ulał pasuje
No cóż ja też jestem przerażona ale chyba wolę wiedzieć co mnie tam czeka. A jak ze znieczuleniem bo czytałam że trzeba jechać tam do kliniki przed porodem na płatna konsultacje anestezjologiczna muszę o to dopytać ginTo tak jak jateż od początku u lekarza, który okazało się, że współpracuje z Łubinową
ale o poród jeszcze nic się nie dopytuję, bo raz, że mnie to przeraża, a dwa, że nie chcę się na nic nastawiać, bo może być różnie
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
![]()
No ponoć dobrze wtedy tę konsultację zrobićNo cóż ja też jestem przerażona ale chyba wolę wiedzieć co mnie tam czeka. A jak ze znieczuleniem bo czytałam że trzeba jechać tam do kliniki przed porodem na płatna konsultacje anestezjologiczna muszę o to dopytać gin
Nie wiedziałam że potrzebne jest skierowanie oj ta papierologiaNo ponoć dobrze wtedy tę konsultację zrobićja wiem narazie tyle, ile wyczytałam, po 30 tyg będę się dopytywać
bez skierowania to i tak nie ma się co nastawiać na wylądowanoe tam [emoji16]
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
![]()
Ja jeszcze nie czytałam o tym ale nie zamierzam być przesadnie nadopiekuńcza. Pójdę do sklepu wezmę coś z półki i na tym się skończyTak sobie czytam i zaczynam głupiec, co będziecie stosować do kąpieli maluszka? A po kąpieli ? Piszą ze najlepiej naturalne składniki wlewać do wody lub do okresu raczkowania myć w samej wodzie, a po kąpieli nie stosować nic jeżeli skóra nie jest sucha... i co ja mam kupić? Jakie preparaty wybrać? Ehm