reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam :)
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki :p
Dobrze kojarzę że paracetamol dozwolony w naszym stanie?
Tak paracetamol ;)

Dzien dobry! :)
U nas bez żadnych zmian, boli itd. Zapowiada się kolejny ciepły dzień, kolejny tydzien zapowiadają jeszcze gorszy powyżej 30 cały czas. Dziś planuje powalczyć dalej z pokojem małej i chyba się spakować do szpitala w końcu [emoji14]
Z rana patrzyłam bilety lotnicze na sobotę, żeby siostra mogła do nas przylecieć i jeszcze troszkę staniały. Akurat długo się nie zastanawiając wybiegłam z łóżka jak poparzona [emoji23] żeby zaplacic jak najszybciej, bo oni nawet w trakcie rezerwacji lubią sobie cene zmienic. Udało się, wrocilam do łóżka i mówię do męża ze musimy w sobotę na lotnisko jechac :D Nic wcześniej nie mówiłam, bo nie chciałam zapeszyć ;) Ale bardzo sie cieszę, bo w sobotę będę miała już cała mojs rodzinke w komplecie [emoji173]️
Druga siostra? Bo przecież jedna już u was jest, dobrze kojarzę? :)

Dziękuję dziewczyny za wczorajsze życzenia urodzinowe, jestescie kochane :* <3 bardzo miło mi się zrobiło :)
Z tego wszystkiego tak mi goraco , śniadania prawie wcale nie zjadłam , nie mogę uwierzyć że za tak niedługo będę mieć Malwinkę . Na badaniu było z 5 lekarzy i nawet nie wiem co tam mówili do mnie tak się przejęłam

Karolina wszystko dobrego z okazji imienin :*

Dziękuje [emoji8][emoji8] nie dziwie się Tobie, to już tak blisko [emoji5]

reklama
Druga siostra? Bo przecież jedna już u was jest, dobrze kojarzę? :)
Tak, mam dwie siostry :D Druga już pracuje i roznie ma ten grafik, ale akurat tak wyszło ze od soboty ma wolne i dopiero w środę ma do pracy, akurat te pare dni co będa moi rodzice i wymyśliliśmy, żeby tez do nas przyjechała, bo ona wiecznie poszkodowana :p już był plan żeby z mama przyleciała, bo grafik miała podobnie na ten tydzień, ale bilety na dzień przed były bardzo drogie. Teraz tez nic rodzicom nie mówimy, będą mieli niespodziankę jak przyjadą w sobotę :D

Do góry