Meml
Fanka BB :)
Myślę, że mu minie. Jakie ma słodkie usteczkaCzas odlozyc tykajaca bombe do kolyskimyslicie, ze ta wysypka mu minie czy powinnam isc do lekarza? Jest tylko na buziZobacz załącznik 899843
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Myślę, że mu minie. Jakie ma słodkie usteczkaCzas odlozyc tykajaca bombe do kolyskimyslicie, ze ta wysypka mu minie czy powinnam isc do lekarza? Jest tylko na buziZobacz załącznik 899843
Zdrowia! Super, że pleśniawki zniknęły. Moja córka tak miała, że musiałam być ja lub tata cały czas obok. Bardziej mama w sumie. Nic nie byłam w stanie sama zrobić w domu inaczej był taki ryk, że ciężko było uspokoić.Moja ma etap "mama badz przy mnie caly czas,bo bede sie drzec " oby jej to minelobo nic nie zrobie w domu
Jestesmy na mieszance bebiko comfort ze zwyklym..(do zwyklego dodaje miarke comfortu) i cycu.. kupki sa codziennie,nawet zdarza sie kilka razy dziennie..brzuszek nie boli
zrezygnowalam ze slodyczy, bo moze i przez to mloda nie mogla wtedy sie wykupkac..
Z plesniawka wygralysmy,slicznie jej zeszla
Zaczyna mi sie mega slinic wiec chyba cos sie zaczyna..
A ja dostalam katar od wczoraj :/
Brawo jak wysokoKasia to zobacz mojaZobacz załącznik 899845
DziekiZdrowia! Super, że pleśniawki zniknęły. Moja córka tak miała, że musiałam być ja lub tata cały czas obok. Bardziej mama w sumie. Nic nie byłam w stanie sama zrobić w domu inaczej był taki ryk, że ciężko było uspokoić.
My rejestrowalismy przez neta i akt przyszedl pocztaDziewczyny powiedzcie proszę jak długo trwa rejestracja Malucha w urzędzie? Mąż się zastanawia czy dostanie od ręki akt urodzenia czy są jakieś motki. A może jak zarejestruje dziecko przez neta to tylko będzie musiał po akt się zgłosić?
U nas w urzędzie mąż odebrał wszystko po 3 dniach od narodzin [emoji4]Dziewczyny powiedzcie proszę jak długo trwa rejestracja Malucha w urzędzie? Mąż się zastanawia czy dostanie od ręki akt urodzenia czy są jakieś motki. A może jak zarejestruje dziecko przez neta to tylko będzie musiał po akt się zgłosić?
I za jednym zamachem? Nie trwało to długo?U nas w urzędzie mąż odebrał wszystko po 3 dniach od narodzin [emoji4]
Mąż poszedł oI za jednym zamachem? Nie trwało to długo?
To może już minęło wszystkoMierzylam teraz temp. I w uchu jest 36.6