Justynas04
Zaciekawiona BB
Dlatego ja się chyba cieszę, że nie robiłam bety, bo chyba bym zwariowała...i tak już fisiuje..Aaaaa! Czekam na kolejne wyniki bety a tam przerwa techniczna od kilku godzin![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego ja się chyba cieszę, że nie robiłam bety, bo chyba bym zwariowała...i tak już fisiuje..Aaaaa! Czekam na kolejne wyniki bety a tam przerwa techniczna od kilku godzin![]()
Ja byłam u lekarza 5t4d według usg, a według OM 6t1d i nie było mi dane posłuchać jeszcze serduszka.Jak mam jutro 5t1d to pewnie nie ma szans na serduszko już co ?
20 złTak z ciekawość ile płacicie za tą Betę?
Dzięki za odpowiedz
Tak... mycie okien teraz to nie dla mnie. Brak sił a poza tym ja tez jestem z tych bardziej strachliwych wiec staram się nie dźwigać i znaleźć czas na odpoczynek w ciągu dnia
Ja myslalam ze każdy lekarz robi prenatalne między 12 a 14 tygodniem ciąży ?
22 zł + 4 zł za sprzęt do pobrania (jeśli robię kila badań, to dodają 4 zł tylko raz, niezależnie od ilości badań, mimo, że pani niekiedy zużywa nawet 3 strzykawki)Tak z ciekawość ile płacicie za tą Betę?
Ja w drugiej ciąży miałam takie usg prenatalne. Nie pamietam już ile płaciłam, ale wszystkie usg robiłamnprywatnie u dobrego doktora i na dobrym sprzęcie. Bo u nas w poradni w ogole nie mają i tezeba się umawiać w szpitalu, ale tam chyba nie najlepszy ten co robi to usg [emoji13]Kazdy lekarz ginekolog robi tzw polowkowe usg w połowie ciąży, takie bardziej dokladne ale na standardowym aparacie do USG. Natomiast to prenatalne jest na innym aparacie, czesto z opcjo 3D i 4D i inne bajery. Najczesciej jest odplatne. Zrwsztą nie kazdy ginekolog który prowadzi ciążę ma certyfikat i ukonczone szkolenie z wykonywania tych badan prenatalnych, więc odsyłają do innych specjalistów.