reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
No w koncu po kapieli, wlosy umyte, dziec spi, a ja moze wytrwam do powrotu chlopa po 23, choc watpie a Wy co robicie?
Ja po kolacji w łóżku piję herbatę gorzka bo coś mnie dziś męczyły mdłości wieczorem nie wiem czy nie przez to, że jem tak rzadko ostatnio na nic czasu nie mam nawet zjeść [emoji14] muszę się wziąć za siebie! Zrobiłam zastrzyk dopiero 14 za mną, a już powoli zaczyna brakować miejsca szczególnie jak siniaki wychodzą ;) a jutro znowu coś ogarnąć w domu i tak w kółko dobrze,że urlop mam ;)

No w koncu po kapieli, wlosy umyte, dziec spi, a ja moze wytrwam do powrotu chlopa po 23, choc watpie a Wy co robicie?
Ja leżę już w łóżku. Jutro niestety na 6 do pracy.. Ale pociesza mnie świąteczne wolne. Dziś intensywny dzień za mną, od 7 w pracy, u Laury w przedszkolu Jasełka, po południu koncert kolęd i pastoralek w szkole, w którym brałam udział śpiewając.. [emoji39] Jutro rano powtórka dla wszystkich uczniów i nauczycieli. Ehh przynajmniej zapominam o mdłościach.

Ja po kolacji w łóżku piję herbatę gorzka bo coś mnie dziś męczyły mdłości wieczorem nie wiem czy nie przez to, że jem tak rzadko ostatnio na nic czasu nie mam nawet zjeść [emoji14] muszę się wziąć za siebie! Zrobiłam zastrzyk dopiero 14 za mną, a już powoli zaczyna brakować miejsca szczególnie jak siniaki wychodzą ;) a jutro znowu coś ogarnąć w domu i tak w kółko dobrze,że urlop mam ;)
Ja w ciazy z synkiem pracowalam do 7 miesiaca i nie mialam czasu na nude jak teraz, choc trudna nazwac nuda opieke nad dwulatkiem, ktory wlazi WSZEDZIE :szok: jakie zastrzyki bierzesz, na co?

Ja leżę już w łóżku. Jutro niestety na 6 do pracy.. Ale pociesza mnie świąteczne wolne. Dziś intensywny dzień za mną, od 7 w pracy, u Laury w przedszkolu Jasełka, po południu koncert kolęd i pastoralek w szkole, w którym brałam udział śpiewając.. [emoji39] Jutro rano powtórka dla wszystkich uczniów i nauczycieli. Ehh przynajmniej zapominam o mdłościach.
U mnie popoludnie bez mdlosci, za to teraz wrocily

A według OM masz inaczej ? :) Ja się mega bardzo boje czy zarodek się pojawi czy serduszko będzie tragedia jaki stres mi towarzyszy :( ciąża młodsza u mnie aż o tydzień :( nie wiem skąd ta różnica eh oby z tego pęcherzyka pojawił się dzieć z serduszkiem jak u ciebie :)
Według Om to wesoła historia, bo ostatnia miesiączkę miałam 15.08.2018, więc z niej mi nic nie wyliczy, także u mnie ciąża jest jedynie po tym co widzę na ekranie, więc się nie martw zawczasu

Ja już po wizycie. Wszystko jest w porządku. Dzieciątko jest jedno co jest dla mnie cudowna wiadomością po tym co przeszłam. Termin przesunął mi się na 17 sierpnia. Mamy całe 2 mm

reklama
Do góry