Daj znac jak zobaczysz dwie kreski. Będziemy mocno trzymać kciuki!!!!Dziękuję za dobre słowo. Po dwóch miesiączkach wracam do starań.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znac jak zobaczysz dwie kreski. Będziemy mocno trzymać kciuki!!!!Dziękuję za dobre słowo. Po dwóch miesiączkach wracam do starań.
Mam na 14:50, ja jadę na zieloną.Byłaś już? Ulicy nie pamiętam, ale ten dr chyba w jednym gabinecie przyjmuje. Google podpowiada, że ul. Julii. Daj znać po![]()
Właśnie. Najważniejsze żeby było zdroweJa mam mieszane uczuciaco do płci
na początku czułam i myślalam o dziewczynce, ale po wczorajszej wizycie obstawiam bardziej chłopaka
jak to powiedziałam lekarzowi, nie ważne co będzie, ważne aby zdrowe było bo kochać tak samo będę
a mój M. mówił czy będzie chłopak czy dziewczynka to nie ważne aby w piłkę lubiało grćjak tatuś
![]()
Dokładnie miałam wizytę tego samego dnia i również czekam z niecierpliwością do 31.01 [emoji6] A im bliżej wizyty tym bardziej się doczekać nie mogę [emoji39]To i tak szybko bo wczoraj miałaś wizytę jak dobrze pamiętam?ja miałam wizytę 3 stycznia a teraz 31 stycznia i ciągnie się dla mnie jak wieczność
![]()
Super, że się nie poddajesz, trzymam mocno kciuki [emoji6]Dziękuję za dobre słowo. Po dwóch miesiączkach wracam do starań.
Super! Ale już duża dzidzia [emoji846] Prawie taki miły prezent na walentynki [emoji16]Hej dziewczyny my po wizycie, wszystko ok,
bąbelek rośnie mamy 5.8cm czujemy się świetniea maleństwo tak się kręci że ciężko mu zdjęcie zrobić
![]()
następna wizyta 14 luty i będziemy wiedzieć czy świętujemy w gronie chłopaków czy dziewczyna jak u was?
Na 7 lutego się umówiłam i robię też w ten dzień test pappaJa też mam na 17.08. Data ostatniej miesiączki 10.11 czyli wychodzi 10tc+6 dni. Kiedy masz dokładnie prenatalne?