No taki to to można pokazyyyyywać ;-)U mnie aktualnie druga ciąża, 17 tydzień i taki wielki już brzuch.Ale ciążowego brzucha nigdy nie za wiele.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No taki to to można pokazyyyyywać ;-)U mnie aktualnie druga ciąża, 17 tydzień i taki wielki już brzuch.Ale ciążowego brzucha nigdy nie za wiele.
![]()
Mam tak samo... a przecież wysypiam się, mam dużo czasu na wszystko. Tylko w moim przypadku zrzucam na anemię która mi się ostatnio przyplątała w wynikach :/Wy też dziewczyny jesteście takie bez energii? Ja to muszę do wszystkiego się zmuszać...

Piękny brzuszekU mnie aktualnie druga ciąża, 17 tydzień i taki wielki już brzuch.Ale ciążowego brzucha nigdy nie za wiele.
![]()
Mnie z kolei potwierdzono WZW typu C... i jednym z objawow jest też ponoć zmeczenie. Przeraża mnie to. Ryzyko zakażenia dziecka jest niewielkie, ale zawsze jest... No i raczej u mnie w grę będzie wchodzić cesarka. Dopiero po porodzie leczenie, a dziecko od razu do obserwacji. Na szczęście w dzisiejszych czasach jest to do wyleczenia.Mam tak samo... a przecież wysypiam się, mam dużo czasu na wszystko. Tylko w moim przypadku zrzucam na anemię która mi się ostatnio przyplątała w wynikach :/
Wiesz co, ja kupiłam taki sportowy, bo położna polecała sportowy, lepiej trzyma. I on chociaż jest na rozmiar to mieści i rozmiar więcej i rozmiar mniej. Mi narazie nie powiekszyły się bardzo, bo i przed ciążą miałam miseczkę E ale ten sportowy jest ok. Do karmienia kupię później. Ten stanik to Shock Absorber, jest dość drogi ale nazwa zdecydowanie mu odpowiadaHej. Ja lece juz 17tc , za tydzień wizyta u gin mama nadzieje ze się dowiemy jaka niespodziankę noszę. Odnośnie brzuszka to w ciagu tygodnia mi wyskoczył to moja pierwsza ciąża i w szoku jestem chociaż nie powiem slodkim nie poradzę Chciałam sie zapytać was o staniki bo.niestety aktualne robia się za małe. Czy kupujcie wieksze "zwykle" czy juz do.karmienia ? Zobacz załącznik 950982
Dziś połówkowe! Nie spałam praktycznie całą noc, głowa pękawizyta w Łodzi na godz. 14, więc o tyle dobrze, bo dłużej bym chyba zwariowała. Mam nadzieję, że od poprzedniego badania nic się nie zmieniło i wszystko jest w porządku. Trzymajcie kciuki i do usłyszenia po wizycie!
![]()
Ty to masz piękny!
No taki to to można pokazyyyyywać ;-)
Dzięki kobietki. <3Piękny brzuszek![]()

Powodzenia!Dziś połówkowe! Nie spałam praktycznie całą noc, głowa pękawizyta w Łodzi na godz. 14, więc o tyle dobrze, bo dłużej bym chyba zwariowała. Mam nadzieję, że od poprzedniego badania nic się nie zmieniło i wszystko jest w porządku. Trzymajcie kciuki i do usłyszenia po wizycie!
![]()
Ja też mam dwa sportowe, w których chodzę po domu i śpię - jeszcze przed ciążą miałam duży biust, więc teraz to mi ciąży i bolą jak śpię bez stanika. Ja mam jeden chyba z diversa, drugi z pepco ;-) dobrze spełniają swoją rolę.Hej. Ja lece juz 17tc , za tydzień wizyta u gin mama nadzieje ze się dowiemy jaka niespodziankę noszę. Odnośnie brzuszka to w ciagu tygodnia mi wyskoczył to moja pierwsza ciąża i w szoku jestem chociaż nie powiem slodkim nie poradzę Chciałam sie zapytać was o staniki bo.niestety aktualne robia się za małe. Czy kupujcie wieksze "zwykle" czy juz do.karmienia ? Zobacz załącznik 950982