kustronka
Fanka BB :)
A dzisiaj pierwsze badania krew, mocz i hbs, a jutro reszta, ale już prywatnie... Portfel pewnie odczuje![]()
A chodzisz prywatnie czy na NFZ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dzisiaj pierwsze badania krew, mocz i hbs, a jutro reszta, ale już prywatnie... Portfel pewnie odczuje![]()
Jest bardzo dobry [emoji4]Hej dziewczyny dziś odbierałam wyniki mojej drugiej bety... Pierwsza była 906.94 po 48 godzinach wyszła 2127.58. myślicie że to jest dobry przyrost? Nie za duży jak na 48 godzin ?
Hej dziewczyny dziś odbierałam wyniki mojej drugiej bety... Pierwsza była 906.94 po 48 godzinach wyszła 2127.58. myślicie że to jest dobry przyrost? Nie za duży jak na 48 godzin ?
Myślę że jest w porządku, zobacz na normy swojego laboratorium. Dlaczego miałby być za duży przyrost? Ma być 100% podwyższenia po 48h.
A po co powtarzałaś drugi raz betę? [emoji6]
Przyrost idealnyHej dziewczyny dziś odbierałam wyniki mojej drugiej bety... Pierwsza była 906.94 po 48 godzinach wyszła 2127.58. myślicie że to jest dobry przyrost? Nie za duży jak na 48 godzin ?
Może być na chłopcaHej dziewczyny dziś odbierałam wyniki mojej drugiej bety... Pierwsza była 906.94 po 48 godzinach wyszła 2127.58. myślicie że to jest dobry przyrost? Nie za duży jak na 48 godzin ?
Prywatnie..A chodzisz prywatnie czy na NFZ?