Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach[emoji17] juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
Wynik wskazuje na ciaze. Nie stresuj sie to jest moj i jestem juz po wizycie gdzie lekarz potwierdzil ciaze a bhcg to bardzo wiarygodne badanieDzieki, widzialam właśnie te normy i zdążyłam się zacząć cieszyć, a potem kliknelam w wynik w pdf...
Witam Mamusie rowieśnika mojego Syna - u nas też 14 miesięcyCześć Dziewczyny. Ja się nieśmiało witam. Jestem po poronieniu ( 2 ciąża-12.10.2019) .
1 szczęśliwie donoszona zdrowy Synek 14 miesięcy skończone
Dzisiaj 33 Dzień cyklu ale to u mnie trochę normalne bo mam dłuższe. W piątek robię test. Ostatni okres 16 listopada. Termin pokazuje na 27 sierpnia
Tyle z cyferek.
Bardzo chciałabym z Wami zostać.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie![]()
No jakoś dziwne te normy. Chociaż tu w DE jak byłam z wynikiem bety 212 to gin mi powiedziała że to wcale nie oznacza ciążyCos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialachjuz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
Beta powyżej normy może sugerować raka... czego nikomu nie życzę. Mój znajomy musiał zrobić test ciążowy, ale zrobił oczy jak mu lekarz powiedział o tym. Ale wszystko skończyło się dobrze.Nie stresuj sie. Dziwne te widelki. Przeciez beta 47 to ewidentnie ciaza. Nie martw sie ! Niejedna taka wartosc miala
Hej. Musisz się uspokoić. Ja to bym musiała wręcz paniki dostać bo mój pierwszy wynik wynosił 22,6 A drugi 106,1. Ważne, że przerastaCos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach[emoji17] juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
Boże co za okropny dzień... Dobrze że już jutro wizyta,szkoda tylko że na 20:30. Jest może ktoś kogo tak ciągnie do mięsa? No słodyczy nie mogę, a mięso tak, nie wiem czy to mój własny apetyt czy jednak ciążowa zachcianka?!