MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
W pracy?Ja tez nie spie, aktualnie jestem w pracy. Coś ciekawego w tych internatach?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pracy?Ja tez nie spie, aktualnie jestem w pracy. Coś ciekawego w tych internatach?
To trzymam kciuki, żeby było czysto! Wiesz, że w sumie to logiczne, co on mowil, ja całą ciążę mam leukocyty podwyższone i ciężko to u mnie wyłapać [emoji848]
Usg mam prywatnie 2.01 na 18.00 ale będzie poślizg bo tem lekarz dużo czasu poświęca pacjentka. A 14.01 mam na 17.10 u lekarza który bedzie prowadził ciaze. Takze będziesz pierwsza [emoji5]
Ale fasolka i calkiem inaczej to wyglada w 3 d. Ja mojego aniołka tez mam. W 3d praktycznie pozniej lekarz po pomiarach robił 3d zeby miec pamiątki. Pozniej dzieciaczki wyglądają słodko. I powiem. Szczerze ze identycznie po porodzie Zobacz załącznik 1062419
Mi leukocyty wyszly 13-20 a norma do 5. Dzis bylam u lekarza i nic nie powiedzial, na ten wynik. Nablonki plaskie również mialam ze liczne a norma tez max 5.
Dzień dobry, fajnie się spało ale czas wstawać i wracać do domu.
@GabrielaNowak85 współczuje nie przespanej nocy!!
@Meg17 a tobie jeszcze bardziej ze musisz pracować w nocy [emoji50]
Dobrze ze dziś piżama party z rodzinka! Bo nie dałabym rady usiedzieć dłużej niż do 22 na imprezie na bank.
Jakie plany u Was?
Sylwester z dwójką i ciepły kocyk [emoji23][emoji106]