Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zgadzam się żeby być słodko pierdzacym, absolutnie nie.Ja wniaski wyciagam jedne
Trzeba być super grzecznym słodko pierdzacym
Jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty broń boże nie zmieniaj jego toku myślenia
A czy mi karma wróci... Hmm
Niemoge cytowaća o co chodzi z tą karmą. Ze niby do nas wróci?![]()
No niestety taka moja natura, lat rocznikowo 22 a wyglądam na 15/16[emoji58]Nie zgadzam się żeby być słodko pierdzacym, absolutnie nie.
a o co chodzi z tą karmą. Ze niby do nas wróci? [emoji33][emoji33]
43kg???Przecież to waga piórkowa[emoji4] nie pamietam kiedy tyle ważyłam.
@Joanulka kochane pieski.
Wstałam pół godziny temu [emoji3526] Conajmniej jakbym balowała do 3,4 nad ranem...
Ciesz się cieszNo niestety taka moja natura, lat rocznikowo 22 a wyglądam na 15/16[emoji58]
Aa to przepraszamNiemoge cytować![]()
Wróci Ci nie raz, jesteś w ciąży i to normalne że wracaJa wniaski wyciagam jedne
Trzeba być super grzecznym słodko pierdzacym
Jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty broń boże nie zmieniaj jego toku myślenia
A czy mi karma wróci... Hmm
Wiesz ja tez podobno ma swoje lata nie wyglądam. I do dzisiaj niekiedy słyszę „proszę dowód” jak papierosy chciałam kupić a mam 33 lataNo niestety taka moja natura, lat rocznikowo 22 a wyglądam na 15/16[emoji58]
Ja też nie ale mialam bezsen noc więc sledzilam regulamin żeby zobaczyć co mi groziAa to przepraszam
Mam nadzieje, ze nie masz żalu do mnie. Ja tylko napisałam, ze mnie by to trochę wkurzyło jakbym swoje wypowiedzi gdzieś widziała. Ale dobrze ze wrzucilas punkt regulaminu bo nie mialam
O tym zielonego pojęcia/
widocznie o tej karmie przegapiłam. Ale co się dziwić butelka piccolo poszła![]()