Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tydzień temu 0,2kg tylko, mam nadzieje że takie tempo zostanie;DDziewczyny powiedzcie mi jak u Was z tyciem? Ja jestem przerażona. Startowałam z 65 kg a już teraz mam 69kg na liczniku. Wydaje mi się, że to stanowczo za szybko na 4 kgto dopiero 11 tydzień. Zastanawiam się czy to nie duphaston daje mi do wiwatu. 4x1 to sporo, a kiedyś na regulację miesiączki w ciągu dwóch miesięcy na duphastonie przytyłam 10 kg. Zatrzymywała mi się woda i za nic nie mogłam tego zgonić.
No ja mam kryzys zawsze 15-16Ma drzemkę ale ja wtedy ogarniam trochę w domu. I mi się nie chce spać jak ona śpi. Bo ona ma drzemkę w południe A ja to tak koło 15 najbardziej bym pospala. No o A jeszcze bajkami się nie bardzo interesuje![]()
Mam zjazd. Siedzę i pochlipuję.
Wczoraj Mama była u mojej starej okulistki. Ta pochwaliła, że odstawiłam krople. Nowa, jest sceptyczna, wolałaby żebym brała. Wysyła mnie na zabieg laserowy. Właśnie wyczytałam, że może i w ciąży jest bezpieczny, ale jak ruszę okiem to koniec. A ja nie potrafię nie ruszać okiem.
Poza tym jest szaro, zimno i buro. Za niecałe 2h wizyta u gina. A ja siedzę i panikuję. Paaaniiikaaa [emoji33]
Jak ja Cię rozumiem, moja jeszcze drzemie, ale nie wtedy kiedy mi się chceZazdroszczę drzemek, ja mam córkę w domu rok i dwa miesiące więc drzemki musze sobie odpuścić
Ach w 1 ciąży było bosko. Robilam co chciałam na L4, lezalam, pachnialam, a teraz... No cóż życie![]()
Kochana, bez paniki, wszystko będzie dobrzeMam zjazd. Siedzę i pochlipuję.
Wczoraj Mama była u mojej starej okulistki. Ta pochwaliła, że odstawiłam krople. Nowa, jest sceptyczna, wolałaby żebym brała. Wysyła mnie na zabieg laserowy. Właśnie wyczytałam, że może i w ciąży jest bezpieczny, ale jak ruszę okiem to koniec. A ja nie potrafię nie ruszać okiem.
Poza tym jest szaro, zimno i buro. Za niecałe 2h wizyta u gina. A ja siedzę i panikuję. Paaaniiikaaa![]()