MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A jaką dietę masz trzymać? Niskie indeksy glikemiczne?A tak w ogóle to już się przywitała z cukrzycą ciążowa nie sądziłam że aż tak wczas więc dieta masakra nie wiem jak przetrwać do końca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaką dietę masz trzymać? Niskie indeksy glikemiczne?A tak w ogóle to już się przywitała z cukrzycą ciążowa nie sądziłam że aż tak wczas więc dieta masakra nie wiem jak przetrwać do końca
A tak w ogóle to już się przywitała z cukrzycą ciążowa nie sądziłam że aż tak wczas więc dieta masakra nie wiem jak przetrwać do końca
18.30
jestm teraz w 9 tygodniu i 6 dniu
Chyba jestem jedyną tutaj, która cieszy się z tego, że przytyje [emoji1787][emoji85]
Czesc dziewczyny! Mam nadzieje, ze moge jeszcze do Was dolaczyc? Mam termin na 28.07. i nie wiem jak to bedzie, ale przeczytalam caly ten watek, troche mi to zajelo i juz sie czuje z Wami zwiazana. [emoji3590]
USG I trymestru mam 22.01. a nastepna wizyte dopiero w lutym.
Co do objawow to nie mam w ogole mdlosci, co jest dziwne bo slyszalam ze przy chorobie lokomocyjnej sa duze, a tu nic..
Za to jestem caly czas zmeczona, nie spie w nocy tylko w dzien, mam bardzo maly apetyt, bola mnie piersi a co najgorsze mam aktualnie straszny wysyp AZS, czy ktoras z Was tez ma taki problem? Ciagle sie drapie i juz nie wiem co mam robic [emoji17]
Ja tez nie mam zadnych mdlosci. Ból piersi i bole pleców. Wcześniej mialam bole brzucha ale ustąpiłyTeż jutro idę... Stresuje się tak samo, bo poza lekkim bólem piersi nie mam żadnych objawów ciąży i to mnie dobija... Gdybym chociaż miała mdłości a tu nic...
Dziewczyny powiedzcie mi jak u Was z tyciem? Ja jestem przerażona. Startowałam z 65 kg a już teraz mam 69kg na liczniku. Wydaje mi się, że to stanowczo za szybko na 4 kg [emoji43] to dopiero 11 tydzień. Zastanawiam się czy to nie duphaston daje mi do wiwatu. 4x1 to sporo, a kiedyś na regulację miesiączki w ciągu dwóch miesięcy na duphastonie przytyłam 10 kg. Zatrzymywała mi się woda i za nic nie mogłam tego zgonić.
18.30
jestm teraz w 9 tygodniu i 6 dniu
Miałam w poprzedniej ciąży już więc o tyle mi łatwiej będzie ale miałam nadzieję że tak jak ostatnio pojawi się w 27 tygodniu a tu klops ale liczyłam się z tym. Najgorsze to jedzenie na czas bo jak za długa przerwa to odrazu cukier skakał. Dieta weglowodany złożone dużo wazyw, białko. Produkty z niskim ig, eliminacja cukrów prostych, soków, większości owoców i wiadomo słodyczy i itp.A jaką dietę masz trzymać? Niskie indeksy glikemiczne?