MalyGosc
Fanka BB :)
Kochane a czy wy przymujecie jakies witaminy oprócz kwasu foliowego??
Ja brałam jeszcze przed ciąża pregne plus i pregne dha, i tak cały czas. Od niedawna dołączyłam dodatkowo tez maglek b6.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane a czy wy przymujecie jakies witaminy oprócz kwasu foliowego??
Cześć[emoji846]
Na krzywej tylko na czczo miałam przekroczone reszta ok więc poki co nie ma źle ale i tak skierowanie do diabetologia i zalecenie dieta póki co jest ok tylko to pilnowanie godzin mnie wkurza
To moja piąta ciaza i 5 cesarka. A w domu 3 młodzieży.
Super gratulacje A który to tydzień? U mnie w 9 mierzy 2.5 cm ale nie wiem ile ważyJa już po wizycie. Wszystko wporzadku. Serducho bije, dzidzia ma już prawie 4 cm. [emoji7]
Przytyłam aż 100 gram także widać że mdłości były okrutne. Teraz mam zamiar nadrabiać [emoji16]
Zobacz załącznik 1066251
Właśnie zabieg laserowy na jaskrę. Mam wątpliwości i boję się jak jasna anielka. Mam czas na zastanowienie się do chyba 22.01. Nie mam pojęcia co robić.Kochana, bez paniki, wszystko będzie dobrzeto szaro i buro i zimno też działa na mnie okrutnie, od wczoraj mam dołek okrutny. A cóż to za zabieg? Wybacz, że tak pytam wprost, moja koleżanka miała zabieg laserowy we wczesnej ciąży i wszystko poszło gładko.
Równo 10Super gratulacje A który to tydzień? U mnie w 9 mierzy 2.5 cm ale nie wiem ile waży