Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie, już sie wydaje ze koniec A tu nagle wraca. Jejus to już męczące się robi. Na dole leci, z piersi leci w same wkładki trzeba się uzbroic.Jeśli chodzi o krwawienie to znika i wracaale tydzień temu już był spokój a wczoraj znowu lekko trysnęło
ale położna uprzedzała ze tak może być nawet do 8 tygodni...
U nas tez odparzenie. Położna kazała przemywać przegotowana woda na waciku, odstawić na razie jakiekolwiek mokre chusteczki. Smarować sudokremem albo specjalna maścią na odparzenia z apteki - my dostaliśmy receptę od lekarza. No i trzeba wietrzyć pupkę w ciągu dniaGratuluje wszystkim świeżo rozpakowanymu nas trądzik niemowlęcy na całego, Franek ma buzię jak nastolatek w okresie dojrzewania
ale przemywamy rumiankiem i liczy że dziadostwo przejdzie
ale bardziej martwi mnie mocno odparzona pupa... Okazało się że mokre chusteczki z Lidla zaogniły sytuację. Znacie jakieś metody jak taką pupke teraz zaleczyć? Sudocrem, bephanten nie dały rady więc dzisiaj robimy kąpiel w krochmalu
Dokładnie Kochana! Paranoja z tymi poradami przez telefon! A na pierwsza wizytę przyszła do mnie tylko dlatego ze to pierwsze dziecko.. jakby było kolejne to w ogóle bym Jej nie zobaczyłaAaaawidzisz! To z tym wietrzeniem właśnie suszarką załatwiam
tryb przyspieszony stosuję
kupki na początku były przy każdym jedzeniu
ale teraz coraz lepiej i już trochę się zbiera zanim wybuchnie
Teleporady położnej?I jak mam wątpliwości związane z krwawieniem/szwami to wystawiam się do kamerki...czy jak? A dziecko jak żółte to przykładam paletę barw?
Ja może jakoś na opak myślę ale dla mnie to czysty absurd
![]()
A krwawienie rozumiem że jak już prawie, prawie zanika to jeszcze się nie cieszyć?Będzie wracać. Dobrze wiedzieć
![]()