Madziszy
Fanka BB :)
A ja już myślałam że poNiestety … nic
A tu dalej męczą was łobuzy xo za dzieciaczki no
2 dni na pierworodna dłużej czekałam a miałam wrażenie jak by to był co najmniej tydzień albo ze dwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja już myślałam że poNiestety … nic
Mój ma własną działalność to pozwolił sobie tylko na 5 dni wolnegoMój mówi żebym już rodziła bo on ma tylko kilka dni urlopu.
Ja tez zaznaczylam ze chce dotknac!!!Dzisiaj naszła mnie takie pytanie do mam rodzących sn
Dotykałyście rodzącej się główki malucha?
U mnie mimo że był to 4 poród to miałam okazję zrobić to pierwszy raz, do tej pory żadna położna nie proponowała mi tego ale w planie porodu zaznaczyłam że chciałabym dotknąć rodzącej się główki chod plan porodu był psu na bude bo szpital go nie wziął ale wszystko odbyło się według moich życzeń
A jak dotkłam główki malej dostałam takiej siły bo aż poczułam że to tylko chwila jeszcze Góra 2 razy i malutka już będzie....naj śmiesniejsze jest to że kiedy urodziła się główka młodej ona już się darła na całą sale![]()
Jutro znów KTGNiestety … nic
Niesamowite wrażenie i mega doładowanie awy wyprzeć maluszka bynajmniej ja tak miałam ☺Ja tez zaznaczylam ze chce dotknac!!!
Powodzonka! Ja mam przyjecie do szpitala 29.08 a indukcje juz mam 30.08Jutro znów KTG
Czyli masz już coś ustalone. To fajnie. Jak u mnie nic nie ruszy do końca miesiąca to 1.09 mam wizytę u swojej ginekolog i pewnie wystawi mi nowe skierowanie do szpitala.Powodzonka! Ja mam przyjecie do szpitala 29.08 a indukcje juz mam 30.08
To max 5 dni i maleństwo z tobąPowodzonka! Ja mam przyjecie do szpitala 29.08 a indukcje juz mam 30.08
U mnie lakarz prowadzący powiedział na wizycie na 2 dni przed że jeśli nie urodzę do 15.08 mam iść do szpitala na badania 16.08 ale tknęło mnie 8 zadzwoniłam do szpitala tam powiedzieli mi że mam stawić się w dniu terminu(15.08) na ip z racji że to święto po za świętami to do poradni patologi ciąży i będę monitorowana(ktg,usg,badanie) przez nich co 2 dni do porodu lub indukcjiCzyli masz już coś ustalone. To fajnie. Jak u mnie nic nie ruszy do końca miesiąca to 1.09 mam wizytę u swojej ginekolog i pewnie wystawi mi nowe skierowanie do szpitala.
Wróciła mi zgaga, dziś trochę pospacerować się udało i ból krocza wrócił. No i czekam dalej.