Alexandra123
Zaangażowana w BB
Heej
jestem w 18 TC i tylko raz wymiotowałam tez tak miałyście?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejoHeejjestem w 18 TC i tylko raz wymiotowałam tez tak miałyście?
![]()
Mnie też lekarz zalecił 2,5 l, ale mam wrażenie, że tyle nie wypijam. Pije czesto wodę niegazowana, ale też sok wyciskany z pomarańczy, słaba herbatę i kawę inkę. To może uzbiera się w ciągu dnia 1,5 - 2 L. Robi się już ciepło, więc pewnie będę piła coraz więcejIle pojęcie wody w ciągu dnia ?? Lekarz mi kazał 2,5 l dziennie ale czasem nie daje rady tyle
Nie wymiotowałam ani razu, nie miałam tez żadnych mdłości.Heejjestem w 18 TC i tylko raz wymiotowałam tez tak miałyście?
![]()
Ja mam na 8.08U mnie też będzie dziewczynkana kiedy masz termin? Ja na13sierpien
Nie, nie.. tylko na NFZChodzisz tylko na NFZ czy prywatnie też ?![]()
To ja z powodu zatoru płuc, ktory mialam jeszcze jako nastolatka, dokladnie 13 lat temuMam stwierdzoną Trombofilie nabytą.
Teraz czuję się bardzo dobrze , czasem lekko tylko głowa mnie boli ale właśnie dziwi mnie to że tylko raz wymiotowałam w pierwszym trymestrzeHejoja 17 tc wymiotowałam kilkanascie razy, bardziej męczyły mnie straszne mdłości i zgaga. A jak się teraz czujesz?