Aż tak? U mnie delikatnie tylko, ale gdybym nie wiedziała że w ciąży jestem to pomyliłabym z bólami na @Ja właśnie zgonuje. W poprzedniej ciąży takie bóle to miałam przynajmniej w połowie jak nie dalej.
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Nim zaszłam w trzecią ciąże właśnie się zastanawiałam jak to będzie. Czy będzie totalnie inna, czy będzie podobna do którejś i np. na tej podstawie określę sobie płeć?
I nie wiem o co chodzi czy to wiek (poprzednie ciąże przed 25 rokiem życia, a teraz po 30stce) czy o co chodzi, ale u mnie jest coraz gorzej: bóle piersi, okropne bóle brzucha, ud, pleców (ale lędźwi), problemy ze snem, zmęczenie, a od wczoraj jeszcze wymioty. I oczywiście plamienia. Mam wrażenie, że ta ciąża postanowiła nadrobić za wszystkie
I nie wiem o co chodzi czy to wiek (poprzednie ciąże przed 25 rokiem życia, a teraz po 30stce) czy o co chodzi, ale u mnie jest coraz gorzej: bóle piersi, okropne bóle brzucha, ud, pleców (ale lędźwi), problemy ze snem, zmęczenie, a od wczoraj jeszcze wymioty. I oczywiście plamienia. Mam wrażenie, że ta ciąża postanowiła nadrobić za wszystkie
Dziewczyny ja dzisiaj koszmarnie się czuję. Mam chyba podwyższone ciśnienie i śniadanie leży mi na żołądku albo się nie mogło zdecydować czy chce do góry czy na dół.
Wczoraj na wizycie miałam lekko podniesione ciśnienie ale zwaliłam to na stres. Do następnej wizyty gin kazał mierzyć ciśnienie. Zastanawiam się jak ja dzisiaj do domu wrócę...
Bóle pleców w ciąży miałam dopiero jak solidnie urosłam. Póki co nic.
Bóle pleców w ciąży miałam dopiero jak solidnie urosłam. Póki co nic.
ainola
Niestety. Może to nie przez ciążę, tylko sobie coś naciągnęłam? Ginekologicznie ok, jak nie przejdzie to będę szukać pomocy u fizjo osteo. Póki co w nocy spać nie mogłamAż tak? U mnie delikatnie tylko, ale gdybym nie wiedziała że w ciąży jestem to pomyliłabym z bólami na @![]()
Czytałam ze na początku ciąży możliwe to jest przez rozciąganie macicy. A to u mnie pikuś jak takNiestety. Może to nie przez ciążę, tylko sobie coś naciągnęłam? Ginekologicznie ok, jak nie przejdzie to będę szukać pomocy u fizjo osteo. Póki co w nocy spać nie mogłam![]()
T
TakaJaa
Gość
Ja mam z kolei dziś delikatne bóle okresowe i apetyt jakby większy.
Mama32@
Witam Was. Wy piszecie o bólach, nudnościach i wymiotach a ja mnie nic nie dolega poza sennością. Dziś wstałam po 12... Tak... W południe... Wstałam tylko 6.30 ogarnąć syna do szkoły i jak wyszedł to usnęłam. Teraz siedzę i oczy już się schodzą. Tragedia.
ainola
Taka to pożyjeWitam Was. Wy piszecie o bólach, nudnościach i wymiotach a ja mnie nic nie dolega poza sennością. Dziś wstałam po 12... Tak... W południe... Wstałam tylko 6.30 ogarnąć syna do szkoły i jak wyszedł to usnęłam. Teraz siedzę i oczy już się schodzą. Tragedia.
reklama
T
TakaJaa
Gość
Zaaaaaazdro!!!!!Witam Was. Wy piszecie o bólach, nudnościach i wymiotach a ja mnie nic nie dolega poza sennością. Dziś wstałam po 12... Tak... W południe... Wstałam tylko 6.30 ogarnąć syna do szkoły i jak wyszedł to usnęłam. Teraz siedzę i oczy już się schodzą. Tragedia.