Bardzo mi przykroPrzykro mi
reklama
Angie777
Aktywna w BB
Nie. Ja prowadzę firmę z narzeczonym tak więc o tyle lżej , ale Twoja sytuacja tez mnie zastanawia tak wiec jak będę rozmawiała z księgowym i prawnikiem o tym ( mam w sobotę spotkanie ) to dam od razu znać czego się dowiedziałam. Narazie muszę przeczekać do soboty tak wiec już notuje sobie listę pytań.Masz podobna sytuacje do mojej?
Nikola86
Fanka BB :)
Trzymaj się.. musi być dobrzeJa walczę na oddziale. Mam krwiaka i po badaniu okazało się że jest dużo krwi. W dodatku ciąża o tydzień młodsza.
Czuję że to koniec. Jeszcze jestem odcięta od moich najbliższych.![]()
Angie777
Aktywna w BB
Jesteśmy z TobąJa walczę na oddziale. Mam krwiaka i po badaniu okazało się że jest dużo krwi. W dodatku ciąża o tydzień młodsza.
Czuję że to koniec. Jeszcze jestem odcięta od moich najbliższych.![]()
Strasznie mi przykroU mnie niestety to koniec tej ciąży![]()
Nadzieja...2
Bardzo mi przykroNie ma serduszka, zatrzymał się 2-3 dni temu.
Mogę mieć jutro zabieg albo sama w domu, jeszcze muszę pomyśleć.
Nie jesteś jedyną, są takie jak ja które oczekują na wizytę potwierdzającą bijące serduszkoCzytając forum wpadłam w panikę, że jako jedyna jeszcze nie jestem umówiona na prenatalne, a podobno terminy długie. Zadzwoniłam do mojej przychodni i mogłam wybrać termin jaki mi pasuje. Nie wszędzie są kolejki. Także prenatalne mam za tydzieńdziękuję za zmotywowanie.
reklama
Martyna1987
Bardzo mi przykro...życzę Ci dużo sił ❤❤U mnie niestety to koniec tej ciąży![]()