samotna220
Aktywna w BB
Wspolczuje Ci tych mdłościOd kilku dni czuję się fatalnie, ciągle mnie mdli, nawet zwymiotowałam. Boli mnie głowa, ciągle śpię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wspolczuje Ci tych mdłościOd kilku dni czuję się fatalnie, ciągle mnie mdli, nawet zwymiotowałam. Boli mnie głowa, ciągle śpię.
A jak Twoje tętno? Ja mam tak, że robi mi się słabo, kiedy czuję szybkie bicie serca.Dziś mi się słabo zrobiło w aptece. Też w poprzednich ciążach tego nie miałam. Zwalam na wiek.
Długo czekałam w aptece stałam w maseczce, zaczęło mi powoli brakować tchu i robiło się gorąco. Chciałam usiąść, ale przyszła w końcu pani i zaczęła rozmowę, nie było moich leków (infekcja na dole), długo szukała zamienników. Poprosiłam o zwrot recepty i wybiegłam z apteki. Przeszedł mnie zimny dreszcz i zrobiło mi się jeszcze gorzej, usiadłam na schodku i pooddychałam przeszło na tyle że doszłam do auta i dojechałam do domu. Tam sobie usiadłam w pozycji półleżącej zjadłam bułkę i pół kg winogron. A gdy byłam w toalecie to zobaczyłam że mam blado-sine usta. Nie wiem czy to od winogron.A jak Twoje tętno? Ja mam tak, że robi mi się słabo, kiedy czuję szybkie bicie serca.
Coraz częściej, ale nie są a one regularne i nie czuję każdego dnia.Wspolczuje Ci tych mdłościmnie dzisiaj dopadły od rana, myślałam, że zwymiotuje. Ból głowy też miewam, ale bardziej jestem zmęczona i boli mnie kręgosłup. Nie mogę się ułożyć w nocy w odpowiedniej pozycji i śpię ostatnio ok 6 godzin, z przerwami. Ruchy już odczuwasz?
U mnie było tak że środowiskowe były przypisane do danego regionu. Ja jej nie brałam bo nie była to obowiązkowe.Hej podpowiedzcie mi proszę czy położna środowiskowa można wybrać obojętnie z jakiej placówki i ze szpitala też ? Jak to wygląda
Jeśli rodzisz w szpitalu to tam cię poinstruuje pielęgniarka. Można się bez tego obejść. Ale to kwestia indywidualna.Co myślicie o szkole rodzenia ? Wybieracie się ?
Ja myślę o tym, tak od maja chciałabym chodzić. W sumie, żeby zobaczyć jak tam jest, a może czegos się nauczęCo myślicie o szkole rodzenia ? Wybieracie się ?