Widzę, że nie tylko ja nie śpięHmmm klaskać, tego nie próbowałam. Ciekawe
reklama
Zflustrowana
Fanka BB :)
Hahahaha
Ale jakbyśmy we dwie matki na KTG KLASKAŁY jak GOSPEL i śpiewały to pewnie i dzieci nie zasnęłyby!

Madziszy
śmieszne to trochę ale mówił że tak bywaO reety takie kwiatki z życia płodowego są??

Takie pamiątki

Zflustrowana
Muszę przestać czytać posty po nocy heheHahahaha
Ale jakbyśmy we dwie matki na KTG KLASKAŁY jak GOSPEL i śpiewały to pewnie i dzieci nie zasnęłyby!![]()
Zflustrowana
Mały dziś spokojny, mało co się rusza, sprzątałam i upiekłam szarlotkę. Teraz leżę i czekam na jego ruchy. Zaraz zacznę kasłać.
Madziszy
Mnie na 3 dni przed porodem tak na sprzątanie wzięło i gotowanie że masakraMały dziś spokojny, mało co się rusza, sprzątałam i upiekłam szarlotkę. Teraz leżę i czekam na jego ruchy. Zaraz zacznę kasłać.

Ale po tym nagle ogarnęło mnie straszne zmęczenie mogła spać na stojąco i byłam strasznie głodna co chwila i tak jak już pisalam przestałam wstawać na nocne siusiu

To jak ja dzis….Mnie na 3 dni przed porodem tak na sprzątanie wzięło i gotowanie że masakra
Ale po tym nagle ogarnęło mnie straszne zmęczenie mogła spać na stojąco i byłam strasznie głodna co chwila i tak jak już pisalam przestałam wstawać na nocne siusiu![]()
reklama
Zflustrowana