• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Moje doświadczenia ostatnich tygodni mówią, że z tym lokowaniem się ciąży to nie jest do końca taka prosta sprawa. Ale nie wiem czy to wynika z ogólnych procedur czy po prostu prawa aborcyjnego (a raczej jego braku) w Polsce. Ja chodziłam sobie z tą ciąża pozamaciczną tak naprawdę od 9 grudnia do 18 stycznia. I serio nikt się nie spieszył
Eh też to przeszlam w 2016 r. Od początku grudnia do 16 stycznia kiedy w końcu miałam laparoskopię. Z tym że na początku byłam pewna że poroniłam a później dopiero w sumie przypadkiem wyszło że jednak się zagnieździła. Na stół trafiłam podobno w ostatniej chwili 🤦‍♀️

reklama
Poza tym na tym prywatnym forum tak naprawdę też nie znasz tych dziewczyn jest kilka które się przedstawiło i pisza a jest mnóstwo takich co się nic nie udzielają a też mogą patrzeć na wasze zdjęcia. Tak naprawdę to wszędzie trzeba uważać. Czym się różnią dziewczyny z prywatnego od tego niczym. Każda z nas łączy ciąża a tak naprawdę się nie znamy. Ja nie mam problemu nigdzie nie udostępniam swoich zdjęć ani wyników.
I dlatego co jakiś czas będzie się to weryfikować aż grupa się zmniejszy i zostaną tylko udzielające się dziewczyny😊 od początku takie było założenie grupy prywatnej
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy na każdej wizycie macie wykonywane USG i pomiar dziecka?
Tak,na każdej wizycie mam wymiary, serduszko itd.

Cześć😊
Dopiero 3 dni temu znalazłam to forum. Szkoda, że dziewczyny nie przyjmują już do grupy prywatnej, ale rozumiem ich decyzję. Przeczytałam przez te 3 dni prawie wszystkie strony 🙈 mam jednak nadzieję, że na tym forum uda nam się porozmawiać i wymienić doświadczeniami 🙂
Kilka słów o mnie: to moja 6 ciąża, ale tylko dwie zakończyły się szczęśliwie i mam dwie córki: prawie 12letnią i 20 miesięczną. Ta ciąża była kompletnie nie planowana i bardzo długo zajęło mi zaakceptowanie tej sytuacji. Tak naprawdę dopiero od badań prenatalnych zaczęłam się z niej cieszyć. Do tego początek był bardzo ciężki, mdłości, wymioty , senność przez ponad miesiąc. Teraz na szczęście jest już dobrze i w większości odzyskałam siły. USG prenatalne wyszło bardzo dobrze czekam jeszcze na wyniki testu pappa, ale ze względu na mój wiek może być różnie.

To ja też się pochwalę : na badaniach od razu wyszło że chłopak. Jeżeli chodzi o usg to ja mam prawie na każdej wizycie i sumie dobrze bo dzięki temu ostatnio wyszło że mały jest tak duży że prenatalne planowane na 16 lutego mogą być już mocno spóźnione
No ja właśnie miałam teraz prenatalne w 11+0 a dzieciak prawie 6 cm 😳miałam mieć prenatalne za 2 tygodnie

Cześć😊
Dopiero 3 dni temu znalazłam to forum. Szkoda, że dziewczyny nie przyjmują już do grupy prywatnej, ale rozumiem ich decyzję. Przeczytałam przez te 3 dni prawie wszystkie strony 🙈 mam jednak nadzieję, że na tym forum uda nam się porozmawiać i wymienić doświadczeniami 🙂
Kilka słów o mnie: to moja 6 ciąża, ale tylko dwie zakończyły się szczęśliwie i mam dwie córki: prawie 12letnią i 20 miesięczną. Ta ciąża była kompletnie nie planowana i bardzo długo zajęło mi zaakceptowanie tej sytuacji. Tak naprawdę dopiero od badań prenatalnych zaczęłam się z niej cieszyć. Do tego początek był bardzo ciężki, mdłości, wymioty , senność przez ponad miesiąc. Teraz na szczęście jest już dobrze i w większości odzyskałam siły. USG prenatalne wyszło bardzo dobrze czekam jeszcze na wyniki testu pappa, ale ze względu na mój wiek może być różnie.
Kochana ja w tym roku kończę 40 🤦‍♀️😁🤦‍♀️

Dziewczyny któraś z Was polecała film dokumentalny "oszust z tindera" skusiłam się żeby oglądnąć 😁 jest Mega, dawno nie oglądałam tak dobrego film 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry