Wróciły mi dzisiaj plamienia... miałam spokój od 22.12. do wczoraj... dramat. W nocy obudziłam się na siku z bólem brzucha. Mialam jakis skurcz albo sama sie napinalam bo walczylam z trzymaniem moczu. Może to od tego, a może od zmniejszenia dawki Duphastonu. Dramat.
reklama
kurczę, tulęWróciły mi dzisiaj plamienia... miałam spokój od 22.12. do wczoraj... dramat. W nocy obudziłam się na siku z bólem brzucha. Mialam jakis skurcz albo sama sie napinalam bo walczylam z trzymaniem moczu. Może to od tego, a może od zmniejszenia dawki Duphastonu. Dramat.

kurczę, tulęA kiedy następna wizyta?
Dopiero za miesiąc 26.01. wizyta u giną. 17.01. Usg I trymestru. Oczywiście już do niego napisałam na czacie, czy zwiększać Duphaston. Czekam na odpowiedź.
Kreatywnynick
Fanka BB :)
hmm na pewno chyba lekarz powinien zlecić krzywą, ja miałam początkiem grudnia glukozę 74 potem robiłam jakoś tydzień temu i 84 wiec nie wiem skadHejka, dzień dobry. Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj. Która pierwsza? Ja mam dopiero 15:40.
I takie szybkie pytanko mam - glukoza 92 to wiem, że wynik graniczny, ale juz jest zły, czy od 93 jest źle?
Kreatywnynick
Nie wiem skąd taki duży skok w tak krótkim czasie, ale cieszyłam się pierwszym wynikiem to drugi jest już lekko niepokojący ale może się ustabilizuje
dodał się chyba sam wcześniejszy post a chciałam napisać coś więcej
trzymam kciuki za wizytujące, ja następna wizyta 31 i nie mogę się już doczekać bo dzisiaj zaczynamy 9 tydzień 

ja krzywą robiłam jakoś miesiąc temu i była idealna, dlatego zastanawiam się, jak lekarz to rozegra.hmm na pewno chyba lekarz powinien zlecić krzywą, ja miałam początkiem grudnia glukozę 74 potem robiłam jakoś tydzień temu i 84 wiec nie wiem skad
Ogólnie to jak na mnie super cukier, bo ja bez ciąży potrafię mieć ponad 100 na czczo

ja się przyznam, ze mi lekarz powiedział, ze mam zmniejszyć duphaston, ale go nie posłuchałamDopiero za miesiąc 26.01. wizyta u giną. 17.01. Usg I trymestru. Oczywiście już do niego napisałam na czacie, czy zwiększać Duphaston. Czekam na odpowiedź.

ja się przyznam, ze mi lekarz powiedział, ze mam zmniejszyć duphaston, ale go nie posłuchałamjakoś bardzo się boję
Ja chyba sama sobie zwiększę
reklama
MoniB1988
Cześć, koniecznie zadzwoń do lekarza. Progesteron powinnaś zwiększyć skoro masz plamienia, a na skurcze nospaWróciły mi dzisiaj plamienia... miałam spokój od 22.12. do wczoraj... dramat. W nocy obudziłam się na siku z bólem brzucha. Mialam jakis skurcz albo sama sie napinalam bo walczylam z trzymaniem moczu. Może to od tego, a może od zmniejszenia dawki Duphastonu. Dramat.
Podziel się: