Kitsune
Moderator
Pierwsze poronienie około 6-7tc przestała się ciąża rozwijać. Drugie to był 10tc, powodem prawdopodobnie był stan zapalny.czy mogę zapytać które to były tygodnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsze poronienie około 6-7tc przestała się ciąża rozwijać. Drugie to był 10tc, powodem prawdopodobnie był stan zapalny.czy mogę zapytać które to były tygodnie?
Oj tak. U mnie 2 pierwsze ciąże bezproblemowe, książkowe. Później CP i od tego momentu wszystko się sypnęłoPamiętam swoją beztroskę i szczęście przy pierwszej ciąży
Niestety ciąża po poronieniu nigdy taka nie będzie.
Herbata z miodem i cytryną + płukanie gardła wodą z solą.Macie jakies sposoby na przeziebienie w ciazy? Meczy mnie gardlo. Goraczki brak. Robilam test na covid ale negatywny i niech taki zostanie.
Herbata z miodem i cytryną, mleko z miodem, czosnkiem i masłem, syrop pre.na.lenMacie jakies sposoby na przeziebienie w ciazy? Meczy mnie gardlo. Goraczki brak. Robilam test na covid ale negatywny i niech taki zostanie.
Mam ten sam problem. Kaszel suchy i taki wykrztuśny że płuca wypluwam... mleko z miodem, dużo picia ogólnie i isla do ssania. Tyle ja moge polecić, ale chętnie usłyszę inne podpowiedzi.Macie jakies sposoby na przeziebienie w ciazy? Meczy mnie gardlo. Goraczki brak. Robilam test na covid ale negatywny i niech taki zostanie.
Bardzo mi przykro. Okropne jest to, że nie mamy na to wpływu w większości przypadkówPierwsze poronienie około 6-7tc przestała się ciąża rozwijać. Drugie to był 10tc, powodem prawdopodobnie był stan zapalny.
A to juz zastosowlamHerbata z miodem i cytryną + płukanie gardła wodą z solą.
U mnie to samo. Pierwsza ciąża tak na żółtodzioba, nawet mi przez głowę nie przyszło że coś może pójść nie tak. Bete 2 razy robiłam, przyrost byl zacny i na tym skończyłam myśleć. Wizyta w 7 tyg też full optymizm.Pamiętam swoją beztroskę i szczęście przy pierwszej ciąży
Niestety ciąża po poronieniu nigdy taka nie będzie.