Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakbyś poprosiła tatę, żeby wychodził palić gdzie indziej? Powiedz, że Ci to przeszkadza, że cała później śmierdzisz dymem i niedobrze Ci od tego zapachu.Raaany, siedzę w pracy i muszę wdychać dym tytoniowy, bo mój tata pali i wszystko do mnie leci... Tak mi niedobrze, a obiecaliśmy sobie z mężem, że nic o ciąży nie powiemy wcześniej, a że pracuję u taty to teraz mam..![]()
W laboratorium dzisiaj wszedl pan, od ktorego bylo bardzo czuc. Myslalam, ze mi czaszka eksploduje.Raaany, siedzę w pracy i muszę wdychać dym tytoniowy, bo mój tata pali i wszystko do mnie leci... Tak mi niedobrze, a obiecaliśmy sobie z mężem, że nic o ciąży nie powiemy wcześniej, a że pracuję u taty to teraz mam..![]()
Pracuję z nim od 2018 roku i niestety żadne prośby nie działają. Codziennie wracam śmierdząca do domuA jakbyś poprosiła tatę, żeby wychodził palić gdzie indziej? Powiedz, że Ci to przeszkadza, że cała później śmierdzisz dymem i niedobrze Ci od tego zapachu.
BleeeeW laboratorium dzisiaj wszedl pan, od ktorego bylo bardzo czuc. Myslalam, ze mi czaszka eksploduje.
SuperMam wynik. Beta 1038Mowilam, ze ostatnia a teraz bede srala czy przeziebienie nie zaszkodzi
![]()
Przeziebienie nie zaszkodziMam wynik. Beta 1038Mowilam, ze ostatnia a teraz bede srala czy przeziebienie nie zaszkodzi
![]()
Trzymam Cie za slowoPrzeziebienie nie zaszkodzi![]()