Veraverrto
Fanka BB :)
Ech, przykroTak, mamDziękuję Wam za wszystko. Jestem tylko ciekawa dlaczego ta beta tak faluje, 200 w górę, 200 w dół i tak w kółko... Myślałam że przy poronieniu po prostu spada i to mocno. A tu takie czary
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ech, przykroTak, mamDziękuję Wam za wszystko. Jestem tylko ciekawa dlaczego ta beta tak faluje, 200 w górę, 200 w dół i tak w kółko... Myślałam że przy poronieniu po prostu spada i to mocno. A tu takie czary
![]()
Współczuję z całego serca. Znam ten ból żegnania się z mamuśkami... nic przyjemnego. Trzymam kciuki żebyś szybko na nie wróciła!Tak, mamDziękuję Wam za wszystko. Jestem tylko ciekawa dlaczego ta beta tak faluje, 200 w górę, 200 w dół i tak w kółko... Myślałam że przy poronieniu po prostu spada i to mocno. A tu takie czary
![]()
Bardzo, bardzo mi przykroMam wynik. 3488. Znowu spadek o 200. Także będę się z Wami żegnać dziewczyny
Strasznie mi przykroMam wynik. 3488. Znowu spadek o 200. Także będę się z Wami żegnać dziewczyny
ja odstawiłam akurat w lipcu, ale z tego co czytałam to w niepowikłanej ciąży nie ma przeciwwskazań do karmieniaHej. Witam się z Wami dziewczyny. Mam na pokładzie już styczniaka z 2022. Czy któraś z Was będąc w ciąży karmi może piersią starszaka?![]()
Mam wynik. 3488. Znowu spadek o 200. Także będę się z Wami żegnać dziewczyny
21.10 ale ja z dlugocyklowców. Muszę doliczyć 12 dni dodatkowo. Aplikacjja niby na 27.07 ale to się na 100% przesunie.@AnnMar88 zobaczyłam na pierwszej stronie, że termin masz na 3.08. Mi różnie aplikacje pokazują. Raz 3 a raz 4 sierpnia. Ktorego dnia mialas miesiaczke?