Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to nie jest tak, ze lekarze i tak nie patrza na dlugosc cyklu i kazdej wyliczaja zakladajac ze sa 28 dniowe?21.10 ale ja z dlugocyklowców. Muszę doliczyć 12 dni dodatkowo. Aplikacjja niby na 27.07 ale to się na 100% przesunie.
Tutaj można wpisać długość cyklu i masz bardziej zbliżoną datę.
![]()
Kalkulator ciążowy
Już wiesz – jesteś w ciąży! Gratulacje. Zastanawiasz się, który to tydzień ciąży? Który to miesiąc? Chcesz znać termin porodu? Wypróbuj kalkulator ciąży!www.medicover.pl
o, ja też lecę jutro na betęJutro lecę na 3. betę. Do jakich wartości powtarzałyście badanie?![]()
Jak z usg a miesiączki termin się rozmija o więcej niż 10 dni to bierze się ten z USG, najczęściej się potwierdza jeszcze na 1. prenatalnych.A to nie jest tak, ze lekarze i tak nie patrza na dlugosc cyklu i kazdej wyliczaja zakladajac ze sa 28 dniowe?
Razem to zawsze raźniejo, ja też lecę jutro na betę![]()
To ja mialam w pierwszej ciazy tak, ze na podstawie cyklu 28dniowego wyliczyl mi lekarz na 7 lipca, usg prenatalne 8 lipca. A cykle mam 31-33 dnioweJak z usg a miesiączki termin się rozmija o więcej niż 10 dni to bierze się ten z USG, najczęściej się potwierdza jeszcze na 1. prenatalnych.
Od pierwszej bety robilam ich 8. Ale to chyba z tego wzgledu, ze dwie pierwsze mialam niemal identyczne. Pierwsza 7,9 a druga 7,48. Teraz tez mnie korci zrobic, bo jestem chora i dla spokojnej glowy chcialabym wiedziec, czy rosnieRazem to zawsze raźniejbiedne te ręce pokłute już. No ale jakoś trzeba ducha uspokoić
![]()
No liczy się data owulacji, a nie sama długość cyklu właściwieTo ja mialam w pierwszej ciazy tak, ze na podstawie cyklu 28dniowego wyliczyl mi lekarz na 7 lipca, usg prenatalne 8 lipca. A cykle mam 31-33 dniowe
W sumie obliczenia obliczeniami a i tak urodzilam w czerwcuNo liczy się data owulacji, a nie sama długość cyklu właściwiew kalkulatorach jako OM liczy się standardowo data 14 dni przed owu i mi się tak zgadzało (ostatnio owulacje miałam w 25 dniu i termin wyliczony z usg). 1 dzień różnicy to właściwie zaraz nie będzie miał znaczenia
![]()
To chyba mamy rekordOd pierwszej bety robilam ich 8. Ale to chyba z tego wzgledu, ze dwie pierwsze mialam niemal identyczne. Pierwsza 7,9 a druga 7,48. Teraz tez mnie korci zrobic, bo jestem chora i dla spokojnej glowy chcialabym wiedziec, czy rosnie
No ja miałam indukcje w 37tcW sumie obliczenia obliczeniami a i tak urodzilam w czerwcu![]()