reklama

Sierpniowe mamy 2026

U mnie świetna wiadomość sprzed chwili, moja przychodnia skontaktowała się samodzielnie, że jutro przed południem zwolnił im się termin i mogę przyjść na wizytę, jeśli coś mnie niepokoi. Co prawda mam świeże wiadomości o maluszku z badań na pogotowiu, ale w sumie chętnie skorzystam. Myślę, że nie zaszkodzi
Ja to bym najchętniej miała jakiś mały telewizorek z ciągłym podglądem na fasolkę 😅

reklama
Ja też nie chodzę na NFZ, wykupiłam sobie w PZU pakiet prowadzenia ciąży, żeby nie stresować się zapisami, kolejkami itp.
A wykupilas sama czy mzoe w miejscu pracy mialas. Jezeli sama to napiszesz cos wiecej bo ja tez mam problem z lekarzem. Na oierwszej wizycie na potwierdzenie bylam na prywatnej dostalam skierowanai na 800 zl na badanai ibstwierdzilam ze pojde na NFz zeby dostac obojetnie do jakiego lekarza a poyem bede myslec

A wykupilas sama czy mzoe w miejscu pracy mialas. Jezeli sama to napiszesz cos wiecej bo ja tez mam problem z lekarzem. Na oierwszej wizycie na potwierdzenie bylam na prywatnej dostalam skierowanai na 800 zl na badanai ibstwierdzilam ze pojde na NFz zeby dostac obojetnie do jakiego lekarza a poyem bede myslec
Sama wykupiłam, jest pakiet na pierwszy trymestr oddzielnie i kolejny na drugi i trzeci trymestr. W pakiecie pierwszego trymestru są trzy wizyty u lekarza, jedno USG normalne i jedno genetyczne, cytologia i badania moczu i krwi (te standardowe zlecane na początku ciąży). U mnie z tych zleconych przez lekarza tylko badanie na przeciwciała cytomegalowirusa nie były objęte pakietem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry