Gosz92
Fanka BB :)
A jak to zrobic? Ja tak nie umiem kombinowacA nie chcesz się dodatkowo zapisać na nfz gdzieś żeby nie płacić? Kurcze wystarczająco wysokie się te składki zdrowotne płaci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak to zrobic? Ja tak nie umiem kombinowacA nie chcesz się dodatkowo zapisać na nfz gdzieś żeby nie płacić? Kurcze wystarczająco wysokie się te składki zdrowotne płaci![]()
Też się nad tym zastanawiam mam udawać Janka czy powiedzieć że ten na NFZ jest zapasowy tylko po darmowe badania ?A jak to zrobic? Ja tak nie umiem kombinowacpojde na wizyte i co
![]()
A nie masz jakiegoś pakietu medycznego/ opieki medycznej z pracy?Dziewczyny powiedzcie mi bo chodze prywatnie do gina, i jak mi da skierowanie, to te wszystkie badania krwi tez beda prywatnie? Juz nie pamietam jak to robilam 3 lata temu![]()
Ten najniższy i to był chyba błąd. Ale 4 lata temu też go miałam i był o wiele korzystniejszy.A jaki masz pakiet z pracy?
Ja i siebie mam chyba komfort bo taki musiałam wykupić, żeby dopisać też córkę. Wszystkie badania mam w pakiecie, jedyne za co musiałam płacić to parwowirus, ale to chyba jakaś nadgorliwość mojego lekarza
Ja w poprzedniej ciąży powiedziałam temu prywatnemu, że jak zobaczyłam cenę badań, to ogarnęłam na NFZ.Też się nad tym zastanawiam mam udawać Janka czy powiedzieć że ten na NFZ jest zapasowy tylko po darmowe badania ?
Normalnie, jakbyś miała rozdwojenie jaźni i chodziła równolegle do dwóch lekarzyA jak to zrobic? Ja tak nie umiem kombinowacpojde na wizyte i co
![]()
Nie mamA nie masz jakiegoś pakietu medycznego/ opieki medycznej z pracy?
A temu na NFZ jak powiedziec, ze przyszlam po darmowe badania?Ja w poprzedniej ciąży powiedziałam temu prywatnemu, że jak zobaczyłam cenę badań, to ogarnęłam na NFZ.
Szczerze mówiąc wykupiłabym na twoim miejscu jakiś pakiet do prowadzenia ciąży, PZU medicover czy coś innego, zazwyczaj się to opłaca tak jak pisały dziewczyny wyżej. Ja w pierwszej ciąży chodziłam do lekarza prywatnie (zupełnie prywatnie, poza pakietem, bo zależało mi żeby mieć bardzo dobrą ginekolog), ale badania podstawowe typu krew mocz, cytomegalia itp miałam z medicoverNie mam
Normalnie zapisz się na wizytę, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, założy kartę ciąży i da skierowanie, nawet jak pójdziesz do tego lekarza tylko raz to cie nie będzie ścigał żebyś wróciłaA temu na NFZ jak powoedziec, ze przyszlam po darmowe badania?![]()