Chilove
Fanka BB :)
@Bandytka_hej dokładnie, czekamy na Ciebie tutaj 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki masz pakiet z pracy?Mam PZU z pracy, ale za te badania teraz wychodzi mi kilka stów. To jakiś dodatkowy pakiet? Na NfZ nie zdążyłam ogarnąć przez okres świąteczny.
No nareszcie, witamy witamyDzień dobry wszystkimw końcu i ja dołącze ponieważ czekałam na pierwszą wizytę aby upewnić się że ciąża jest w prawidłowym miejscu. Dzisiaj na wizycie widziałam już serduszko na ten moment wszytko w porządku, termin z om 29.08 a z USG na razie 30.08
Ja dzisiaj dostałam i są płatne wszystkieDziewczyny powiedzcie mi bo chodze prywatnie do gina, i jak mi da skierowanie, to te wszystkie badania krwi tez beda prywatnie? Juz nie pamietam jak to robilam 3 lata temu![]()
A to swietnieJa dzisiaj dostałam i są płatne wszystkie![]()
A nie chcesz się dodatkowo zapisać na nfz gdzieś żeby nie płacić? Kurcze wystarczająco wysokie się te składki zdrowotne płaciDziewczyny powiedzcie mi bo chodze prywatnie do gina, i jak mi da skierowanie, to te wszystkie badania krwi tez beda prywatnie? Juz nie pamietam jak to robilam 3 lata temu![]()
Tak, jeśli lekarz nie ma umowy z NFZ to za wszystkie badania będziesz musiała zapłacićDziewczyny powiedzcie mi bo chodze prywatnie do gina, i jak mi da skierowanie, to te wszystkie badania krwi tez beda prywatnie? Juz nie pamietam jak to robilam 3 lata temu![]()
To chyba musze tak zrobic, bo jak policzylam wyszlo 650 zlA nie chcesz się dodatkowo zapisać na nfz gdzieś żeby nie płacić? Kurcze wystarczająco wysokie się te składki zdrowotne płaci![]()