reklama

Sierpniowe mamy 2026

Ja właśnie też miałam w poprzedniej pracy, dlatego na PZU się zdecydowałam.
Swoją drogą, jeśli któraś z Was poszukuje przychodni w Warszawie, to bardzo polecam Boramed, ja chodzę do placówki na Ursynowie i panie tam są naprawdę super 🙂
Byłam na Gocławiu, lekarz bardzo fajny ale dojazd dla mnie zbyt długi niestety 😐 ale fakt boramed jest naprawdę godny polecenia

reklama
Jak czytam o tym, że ktoś leżał 2 tygodnie w szpitalu, a przecież zdarza się i dłużej to w tej ciąży mnie taka możliwość przeraża jeszcze bardziej niż w poprzedniej ze względu na córeczkę, która będzie czekać w domu. Wczoraj zastanawiałam się jak to będzie jak będę musiała zostać z dwie noce w szpitalu, zapomniałam zupełnie, że zdarza się i dłużej
Ja w ciąży z synem leżałam 2 tygodnie z powodu skrajnej anemii. Mogli od razu dać wlew z żelaza, ale najpierw oskarżyli mnie, że głodzę dziecko (jestem szczupła i było widać tylko brzuch, więc to naturalne, że trzeba się przyczepić) i nie biorę witamin, więc musieli we mnie wciskać przez dwa tygodnie leki żeby zobaczyć, że to nic nie daje 😂 to był 34tc, a że miałam też wielowodzie i możliwość przedwczesnego porodu i komplikacji przy nim to już zostawili mnie praktycznie do indukcji. Wróciłam do domu na tydzień 😂 a w domu była córka, miała mieć zaraz 2 latka, przez dwa tygodnie tak się rozgadała, że nie poznałam dziecka. A ona nie poznała mnie, to było najdziwniejsze uczucie, olewała mnie totalnie, jakby przyszła obca baba do domu. Okropny czas, nikomu nie życzę 😢

reklama
U mnie świetna wiadomość sprzed chwili, moja przychodnia skontaktowała się samodzielnie, że jutro przed południem zwolnił im się termin i mogę przyjść na wizytę, jeśli coś mnie niepokoi. Co prawda mam świeże wiadomości o maluszku z badań na pogotowiu, ale w sumie chętnie skorzystam. Myślę, że nie zaszkodzi
Dokładnie 🙂 zawsze lepsza o jedna wizyta więcej niż za mało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry