Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pierwsza wizyte mialam tylko bete i prog, na drugą kazal mi zrobic przyrosty bety, a na nastepna wizyte juz musze zrobic caly standardowy zestaw hiv itpJakie badania robiłyście? Może już coś zrobię na pierwszą wizytę, bo trochę późno w sumie umówiłam![]()
Ja to chciałam dzisiaj wyklikać prywatnie licząc na jakiś rabat w Alab, ale nie ma jednego badania i nie wiem co robić. Czy mnie nie wygoni bez niegoNa pierwsza wizyte mialam tylko bete i prog, na drugą kazal mi zrobic przyrosty bety, a na nastepna wizyte juz musze zrobic caly standardowy zestaw hiv itp
Lekarz da Ci odpowiednie skierowaniaMoże zrobie tylko mocz, bhcg, morfologia, progesteron i poczekam na dalsze zalecenia.
A czego nie zrobiłaś?Ja to chciałam dzisiaj wyklikać prywatnie licząc na jakiś rabat w Alab, ale nie ma jednego badania i nie wiem co robić. Czy mnie nie wygoni bez niego![]()
Ja też nie chodzę na NFZ, wykupiłam sobie w PZU pakiet prowadzenia ciąży, żeby nie stresować się zapisami, kolejkami itp.Typowe w placówkach NFZ
To może faktycznie prywatnie na teraz na NFZ już później jak łaskawie znajda termin
Ja z NFZ nie korzystam, nic nie wiedziałam o takim programie![]()
Ja mam PZU z pracy i bardzo sobie chwalęJa też nie chodzę na NFZ, wykupiłam sobie w PZU pakiet prowadzenia ciąży, żeby nie stresować się zapisami, kolejkami itp.
Ja mam wizytę w piatek w lucmedzie i będzie 7+0, ale nie robię żadnych badań sama, poczekam co lekarz zleci, tydzień później mam na nfzJakie badania robiłyście? Może już coś zrobię na pierwszą wizytę, bo trochę późno w sumie umówiłam![]()
Ja właśnie też miałam w poprzedniej pracy, dlatego na PZU się zdecydowałam.Ja mam PZU z pracy i bardzo sobie chwalęw Warszawie nie mam problemu z żadnym lekarzem póki co