Nadrobiłam wszystkie Wasze wpisy dziewczyny. Szczęśliwego Nowego Roku i przede wszystkim zdrowia dla każdej z nas ♥
Ja przyznam, że zrobiłam mocny detoks od internetu i naprawdę odpoczęłam aż do wtorku, kiedy zaczęłam się gorzej czuć, a dzisiaj (czwartek) zdecydowałam się jechać na SOR z silnym bólem żołądka i wymiotami. Sytuacja opanowana, ktoś mi sprzedał jakiegoś wirusa

Całe szczęście troskliwie się mną zajęli i uspokoili. Przekazano nam też piękną noworoczną nowinę: serduszko pięknie i zdrowo bije

beta ponad 72000, ale też okazuje się, że ciąża jest o 5 dni młodsza niż z daty OM, więc zmienił nam się termin na 18.08.
@Bandytka_hej czy mogę prosić o zmianę terminu i dodanie

Jechałam pełna obaw na ten SOR, ale ostatecznie wyniki i informacje bardzo mnie ucieszyły, dowiedziałam się tego, czego chciałam jeszcze przed wizytą w przyszłym tygodniu, więc wyszło na dobre. Chociaż oczywiście martwi mnie to, że przechodzę jakiegoś wirusa, ale uspokojono mnie, że z dzieckiem wszystko ok, kroplówka poprawiła moje samopoczucie i czekam na lepsze chwile. Przepisano mi też leki na wymioty, jeśli będą się utrzymywać, ale jeszcze czekam z decyzją o ich zażywaniu