Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WspanialeBylam na wizycie, jest serduszko![]()
Zdrowia życzęSuper ze się tak serduszka na pierwszej stronie zapełniająmnie coś bierze przeziębienie chyba
ratuje się domowymi sposobami póki co tylko herbatka owocowa z miodem
![]()
Cześć dziewczynyja nadal czuję się średnio
niestety czuje ciągły głod a wiele zjeść nie mogę bo mi niedobrze, więc podjadam ciągle coś, głównie mięsnego
miałam dziś zrobić test ogtt no i z dozą obawy pojechałam do laboratorium na 7 a tam nieczynne, bo Pan z rejestracji nie dojechał ale się wkurzyłam no nie mogłam czekać bo jednak nie mam wolnego. Drugie podejście w poniedziałek
jutro jadę na wizytę bo się udało umówić na PZU skontrolować czy ten krwiak nadal mam czy już się wchłonął
A i umówiłam badania prenatalnejestem taka zadowolona, będę je mieć u wspaniałego specjalisty, poprawiłam sobie humor po tym tragicznym poranku z niewypałem w laboratorium
Jeszcze bardzo dobrze, ale chyba powoli nachodza mdłościWspaniale
Jak się czujesz?
No właśnie tak to jestJa też miałam dzisiaj nieprzyjemną sytuację dotycząca badań, bo okazało się, że nie dostałam wszystkich wytycznych dotyczących pobrania ode mnie próbek w związku z dalszymi badaniami na wirusa, z którym się mierzę, więc dwukrotnie jechałam dzisiaj na marne angażując w to męża a i tak musimy jutro jechać jeszcze raz
Super, że udało Ci się zapisać do dobrego specjalisty! Czekamy na wieści
Może jednak Ciebie ominą te mdłości, oby bo to takie męcząceJeszcze bardzo dobrze, ale chyba powoli nachodza mdłościDzis ostatni dzien pracy i od jutra zwolnienie ( pracuje w sklepie)
![]()