Chilove
Fanka BB :)
CześćHeja dziewczyny!
Chętnie dołączę do WasTermin z OM na 15 sierpnia, a w domu zbuntowana 3-latka, która nie dopuszcza do mysli, że mogłaby mieć brata
![]()
Moja córka też czeka na małą siostrzyczkę, brat jej nie pasuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CześćHeja dziewczyny!
Chętnie dołączę do WasTermin z OM na 15 sierpnia, a w domu zbuntowana 3-latka, która nie dopuszcza do mysli, że mogłaby mieć brata
![]()
Moja 3 latka tez czeka na siostre, bo beda sie razem bawic lalamiCześćmiło Cię poznać
Moja córka też czeka na małą siostrzyczkę, brat jej nie pasuje![]()
Ale się cieszę!!! Nie ukrywam, że wracałam do Ciebie myślami, bo czuję więź z wszystkimi sierpniowymi mamami, a Twoja historia mnie poruszyła. Pisałam Ci tutaj w komentarzu, że warto poczekać, bo może jeszcze nadejdą wspaniałe wieści i cieszę się, że nadeszły. Trzymam kciuki za dalsze powodzenie!!!!Ja dziś po wizycie i widziałam dzidzię z zalążkami rączek i nóżekserduszko pięknie bije, także wszystko w porządku
a tak się bałam, że już po wszystkim… Przyczyną plamienia był krwiak, raczej niegroźny, ale progesteron mam dalej przyjmować. Zapisałam się już na prenatalne, fajnie, że wszystko na NFZ, bo jeszcze 3 lata temu trzeba było za wszystko płacić
![]()
Wspaniale wiadomościJa dziś po wizycie i widziałam dzidzię z zalążkami rączek i nóżekserduszko pięknie bije, także wszystko w porządku
a tak się bałam, że już po wszystkim… Przyczyną plamienia był krwiak, raczej niegroźny, ale progesteron mam dalej przyjmować. Zapisałam się już na prenatalne, fajnie, że wszystko na NFZ, bo jeszcze 3 lata temu trzeba było za wszystko płacić
![]()
Wspólna zabawaMoja 3 latka tez czeka na siostre, bo beda sie razem bawic lalami![]()
Wspólna zabawaMoja 3 latka tez czeka na siostre, bo beda sie razem bawic lalami![]()
Moja niebawem skonczy 2 latka, wiec jeszcze nie rozumie co sie dzieje, ale za kazdym razem Jak pytam czy mama ma w brzuszku braciszka czy siostrzyczke to mowi, ze braciszkaMoja 3 latka tez czeka na siostre, bo beda sie razem bawic lalami![]()
Tak, jestem mega wdzięczna za Twoje słowaAle się cieszę!!! Nie ukrywam, że wracałam do Ciebie myślami, bo czuję więź z wszystkimi sierpniowymi mamami, a Twoja historia mnie poruszyła. Pisałam Ci tutaj w komentarzu, że warto poczekać, bo może jeszcze nadejdą wspaniałe wieści i cieszę się, że nadeszły. Trzymam kciuki za dalsze powodzenie!!!!
I dziewczyny proszę trzymajcie też za mnie, bo wirus mnie dobijaa nadal nie wiemy do końca co to może być. Boję się jaki to może mieć wpływ na dzieciątko. Wczoraj po wizycie na sor się uspokoiłam, a dzisiaj od nowa nerwy
Godzina to wyczyn wow! I to sam!!! Ja też dzisiaj w dzień też zasnęłam nie wiem kiedy, ale z dwójką to inaczej, pobawią się a i wiem że nie pośpię zbyt długo, bo zaczną się kłócić i mnie obudząMój ma 3,5 i właśnie bawił się sam godzinę, bo mama zasnęła na siedząco. Matkonawet nie wiem kiedy mnie tak odcięło