reklama

Sierpniowe mamy 2026

Tak, jestem mega wdzięczna za Twoje słowa ❤️ i oczywiście też się cieszę, że się sprawdziły ☺️

Może weź lek przeciwwymiotny, który Ci przepisali? Bo dalej wymiotujesz czy tylko dołem męczy? Brzmi jak klasyczna jelitówka, która teraz wszyscy wszędzie łapią, ale może doszły też ciążowe mdłości dlatego tak ciężko przechodzisz 😢 współczuję, wymioty są bardzo wyczerpujące, jeszcze w naszym stanie, no i zawsze ten strach o maluszka. Myślę, że nie zaszkodzi go wziąć, leki jeszcze nie przechodzą do łożyska bo najprościej go nie ma, więc dzidzia jest chroniona, jeśli to Cię powstrzymuje. Trzymaj się 🤞🏻 oby szybko przeszło ❤️
Dołem i górą niestety. Lekarze podejrzewają bardziej, że to może być jakiś wirus, ale jeszcze nie dostałam wyników, dali mi też skierowania na inne badania, ale nie udało się dzisiaj pobrać próbek, więc nie wiadomo co to jest i co więcej mogę się wcale nie dowiedzieć, bo prawdopodobnie już to przechorowałem a najgorzej przechodzę już ostatnią fazę 😢 całe szczęście mam możliwość zrobić badania jeszcze jutro i może to da odpowiedzi. Najchętniej się trzymam jednak myśli, że to właśnie jakaś jelitówka, ale trwa to chyba już zbyt długo. Ciążowe mdłości na pewno nie pomagają i postanowiłam wziąć te leki przeciwwymiotne, ale na razie nie widzę znacznej poprawy. Leżę, odpoczywam i podjadam co jakiś czas coś slodkiego, bo nic „większego” nie jestem w stanie przyjąć.

reklama
Ze starszakami to klasyk, córka chce siostrzyczkę a syn braciszka 😬 macie już przeczucia co do płci? Ja jestem prawie pewna, że to będzie dziewczynka 🤭
Ja jak zobaczyłam maleństwo wczoraj na USG to miałam przeczucie, że chłopak. I przyznam szczerze, że byłoby fajnie mieć „parkę”, ale nie jest tak, że to musi być chłopak. Nie upieramy się. Po prostu chcielibyśmy zobaczyć z mężem jak to jest wychowywać „i to i to”.

Ze starszakami to klasyk, córka chce siostrzyczkę a syn braciszka 😬 macie już przeczucia co do płci? Ja jestem prawie pewna, że to będzie dziewczynka
Ja to w ogole Wam sie przyznam, ze zarowno przed pierwsza Jak I przed druga ciaza korzystalam z uslog wrozki 😅🫣 Za pierwszym razem przepowiedziala wszystko idealnie, podala mi miesiace, kiedy zajde w ciaze badz urodze, plec dziecka, moj Stan fizyczny w ciazy.

Jakos kilka miesiecy po pierwszej corce znow do niej napisalam, podala mi miesiace Jakie widzi, Ktore moga byc albo zaplodnieniem, albo porodem, podala mi plec, no I informacje zdrowotne podstawowe Jak przy pierwszej wrozbie.
Ona nigdy nie podawala, w ktorym Roku te rzeczy sie wydarza, zawsze to podkreslala, a wiec wrozbe zrobilam w 2024 I faktycznie zgadza mi sie znow to co przewidziala, czyli ta data sierpniowa.
Idac tym tropem Bede miala druga dziewczynke 😅

Ten tydzien byl tak stresujacy, ze dzis juz nie moglam spac ani jesc. Bostonka u corki, uwazanie by sie nie zarazic, jej bol, placz, niejedzenie, myslalam ze skonczymy w szpitalu , bo z bolu nie chciala nawet pic... na szczecie dzis juz troche lepiej, na wizycie pulsowalo moje drugie male serduszko, zjadlam śledzia i placze. Bo moje emocje dzis siegnely zenitu 🤕

Ten tydzien byl tak stresujacy, ze dzis juz nie moglam spac ani jesc. Bostonka u corki, uwazanie by sie nie zarazic, jej bol, placz, niejedzenie, myslalam ze skonczymy w szpitalu , bo z bolu nie chciala nawet pic... na szczecie dzis juz troche lepiej, na wizycie pulsowalo moje drugie male serduszko, zjadlam śledzia i placze. Bo moje emocje dzis siegnely zenitu 🤕
Najgorzej jak dziecko cierpi a ty nie możesz pomóc, dobrze że chociaż już poprawa jest i będzie co raz lepiej 🤗
Ja to w ogole Wam sie przyznam, ze zarowno przed pierwsza Jak I przed druga ciaza korzystalam z uslog wrozki 😅🫣 Za pierwszym razem przepowiedziala wszystko idealnie, podala mi miesiace, kiedy zajde w ciaze badz urodze, plec dziecka, moj Stan fizyczny w ciazy.

Jakos kilka miesiecy po pierwszej corce znow do niej napisalam, podala mi miesiace Jakie widzi, Ktore moga byc albo zaplodnieniem, albo porodem, podala mi plec, no I informacje zdrowotne podstawowe Jak przy pierwszej wrozbie.
Ona nigdy nie podawala, w ktorym Roku te rzeczy sie wydarza, zawsze to podkreslala, a wiec wrozbe zrobilam w 2024 I faktycznie zgadza mi sie znow to co przewidziala, czyli ta data sierpniowa.
Nieźle 😆 ja sceptycznie podchodzę do takich rzeczy, póki co wydaje mi się że będzie dziewczynka, chociaż to życzeniowe myślenie, bo mamy już chłopaka 😄 ale też inaczej póki co odczuwam ten stan także okaże się później pewnie w lutym zrobimy sanco to będzie wiadomo 😆

Nieźle 😆 ja sceptycznie podchodzę do takich rzeczy, póki co wydaje mi się że będzie dziewczynka, chociaż to życzeniowe myślenie, bo mamy już chłopaka 😄 ale też inaczej póki co odczuwam ten stan także okaże się później pewnie w lutym zrobimy sanco to będzie wiadomo 😆
Wiesz co, gdyby nie to, ze sprawdzilo sie za pierwszym razem to bym nie powtarzala 😅 ogolnie to kobieta byla polecana przez jakas gwiazde na instagramie z tego co pamietam, a do wrozby pisalo sie do niej maila, w tytule rodzaj wrozby, tresc pusta tylko zdjecie swojej twarzy jako zalacznik. Powiedz mi, ze to zupelny przypadek, ze trafila juz dwukrotnie 🫣

Ogolnie nie wierze w takie rzeczy, ale no ciekawe w sumie. 😁 Ciekawe czy faktycznie to będzie druga dziewczyna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry