reklama

Sierpniowe mamy 2026

Dla mnie płeć jest bez znaczenia 😊 ale jakoś tak wydaje mi się, że będzie chłopak
Może też już sobie wmawiam, bo wszyscy gadają o chłopiec, chłopiec by się przydal.🤬 Może byc chłopiec, może być dziewczyna, z dziewczyna już jedna żyje i jakoś dobrze nam 😁

Ale powiem wam, że w ciąży z córką do mniej więcej 10tc myślałam że będzie chłopiec ale byłam na wizycie u lekarki i na USG tak patrzę patrzę nie no to dziewczynka a wiadomo, nie było nic widać tak po prostu poczułam i miałam rację.
Dzis jak zobaczyłam tego kosmitę na USG to mówię nie no chłopak wygląda jak chłopak
Także zobaczymy jak będzie później

reklama
Dla mnie płeć jest bez znaczenia 😊 ale jakoś tak wydaje mi się, że będzie chłopak
Może też już sobie wmawiam, bo wszyscy gadają o chłopiec, chłopiec by się przydal.🤬 Może byc chłopiec, może być dziewczyna, z dziewczyna już jedna żyje i jakoś dobrze nam 😁

Ale powiem wam, że w ciąży z córką do mniej więcej 10tc myślałam że będzie chłopiec ale byłam na wizycie u lekarki i na USG tak patrzę patrzę nie no to dziewczynka a wiadomo, nie było nic widać tak po prostu poczułam i miałam rację.
Dzis jak zobaczyłam tego kosmitę na USG to mówię nie no chłopak wygląda jak chłopak
Także zobaczymy jak będzie później
W 10 tc widac wyrostek plciowy, ja tu kiedys dodalam zdjecie usg i mi dziewczyny pisaly ze dziewczynka i faktycznie byla dziewczynka 😁

Ja jak zobaczyłam maleństwo wczoraj na USG to miałam przeczucie, że chłopak. I przyznam szczerze, że byłoby fajnie mieć „parkę”, ale nie jest tak, że to musi być chłopak. Nie upieramy się. Po prostu chcielibyśmy zobaczyć z mężem jak to jest wychowywać „i to i to”.
Ja mam chłopca i nie wiem jak po ty h wszystkich motorach, autach, Spidermanach miałabym przejść na różowe lalki 😆

reklama
@taisiya faktycznie 😁 działa i jeszcze musiałam przyciąć ale co ważne to widać

Załączniki

• IMG_20260103_114832.jpg
    IMG_20260103_114832.jpg
    181,9 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry