Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A masz jakieś przeczucia co do płci?Dziękuję, że pytasz. U mnie wszystko dobrze, ale jako, że ja jestem w pierwszej ciąży więc nie zabardzo mam coś do powiedzenia w kwestiach dzieci i poprzednich ciąż dlatego się nie udzielam![]()
A zdecydowałaś czy idziesz na inną wizytę czy czekasz spokojnie na wizytę w klinice?Dziękuję, że pytasz. U mnie wszystko dobrze, ale jako, że ja jestem w pierwszej ciąży więc nie zabardzo mam coś do powiedzenia w kwestiach dzieci i poprzednich ciąż dlatego się nie udzielam![]()
A masz jakieś przeczucia co do płci?![]()
Ooo mi się termin przesunął po badaniu na 18 sierpnia, z daty OM miał być 13. Czekałybyśmy razem na "ten dzień". Gratulacje i witamy <3Nieśmiało się witam, jestem tu nowa, też spodziewam się maluszka w sierpniu
Termin z OM 13 sierpnia, na wizycie 22 grudnia zobaczyliśmy serduszko
To moja pierwsza ciąża, wyczekana i wystarana, z wieloma wybojami po drodze![]()
Zatem dużo spokoju w dniu dzisiejszymSzczerze mówiąc kompletnie się nad tym nie zastanawiałam jeszcze, dziś jest dokładnie ten tydzień i dzień w którym w lutym poroniłam więc byłam skupiona do tej pory raczej na tym aby tylko wszystko było dobrze. Mi w zasadzie obojętna chyba płeć, ale narzeczony chciałby syna
@Chilove póki co czekam na wizytę w klinice, ciężko znaleźć teraz kogoś przez to wolne. Będę jeszcze obdzwaniać po niedzieli, bo i tak i tak muszę znaleźć kogoś tu na miejscu do prowadzenia ciąży, ale podejrzewam, że szybciej niż moja wizyta w klinice pewnie nie znajdę![]()
A masz już założona kartę ciąży?Ooo mi się termin przesunął po badaniu na 18 sierpnia, z daty OM miał być 13. Czekałybyśmy razem na "ten dzień". Gratulacje i witamy <3
Nie, ale to dlatego, że nie mieszkam w Polsce. Nie będę miała karty ciąży w polskim rozumieniu tylko po prostu „dokumentację medyczną”A masz już założona kartę ciąży?![]()
Zatem dużo spokoju w dniu dzisiejszymdomyślam się co czujesz, także mam nadzieję, że po najbliższej wizycie będzie Ci już lżej
A myślisz o lekarzu prywatnym czy na NFZ? Bo wiesz na NFZ mają obowiązek Cię z ciągu 7 dni przyjąć