reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Dziękuję, że pytasz. U mnie wszystko dobrze, ale jako, że ja jestem w pierwszej ciąży więc nie zabardzo mam coś do powiedzenia w kwestiach dzieci i poprzednich ciąż dlatego się nie udzielam ☺️
A zdecydowałaś czy idziesz na inną wizytę czy czekasz spokojnie na wizytę w klinice? 😊
Nie musimy pisać tylko o poprzednich ciążach przecież 😁 chociaż teraz taki też czas, że wiele z nas ma wolne, odpoczywa w tym od internetu, tak mi się wydaje

A masz jakieś przeczucia co do płci? 😄

Szczerze mówiąc kompletnie się nad tym nie zastanawiałam jeszcze, dziś jest dokładnie ten tydzień i dzień w którym w lutym poroniłam więc byłam skupiona do tej pory raczej na tym aby tylko wszystko było dobrze. Mi w zasadzie obojętna chyba płeć, ale narzeczony chciałby syna ☺️
@Chilove póki co czekam na wizytę w klinice, ciężko znaleźć teraz kogoś przez to wolne. Będę jeszcze obdzwaniać po niedzieli, bo i tak i tak muszę znaleźć kogoś tu na miejscu do prowadzenia ciąży, ale podejrzewam, że szybciej niż moja wizyta w klinice pewnie nie znajdę 😬

Nieśmiało się witam, jestem tu nowa, też spodziewam się maluszka w sierpniu 🙂

Termin z OM 13 sierpnia, na wizycie 22 grudnia zobaczyliśmy serduszko ❤️

To moja pierwsza ciąża, wyczekana i wystarana, z wieloma wybojami po drodze 🙄
Ooo mi się termin przesunął po badaniu na 18 sierpnia, z daty OM miał być 13. Czekałybyśmy razem na "ten dzień". Gratulacje i witamy <3

Szczerze mówiąc kompletnie się nad tym nie zastanawiałam jeszcze, dziś jest dokładnie ten tydzień i dzień w którym w lutym poroniłam więc byłam skupiona do tej pory raczej na tym aby tylko wszystko było dobrze. Mi w zasadzie obojętna chyba płeć, ale narzeczony chciałby syna ☺️
@Chilove póki co czekam na wizytę w klinice, ciężko znaleźć teraz kogoś przez to wolne. Będę jeszcze obdzwaniać po niedzieli, bo i tak i tak muszę znaleźć kogoś tu na miejscu do prowadzenia ciąży, ale podejrzewam, że szybciej niż moja wizyta w klinice pewnie nie znajdę 😬
Zatem dużo spokoju w dniu dzisiejszym 💪🤞 domyślam się co czujesz, także mam nadzieję, że po najbliższej wizycie będzie Ci już lżej

A myślisz o lekarzu prywatnym czy na NFZ? Bo wiesz na NFZ mają obowiązek Cię z ciągu 7 dni przyjąć

reklama
Zatem dużo spokoju w dniu dzisiejszym 💪🤞 domyślam się co czujesz, także mam nadzieję, że po najbliższej wizycie będzie Ci już lżej

A myślisz o lekarzu prywatnym czy na NFZ? Bo wiesz na NFZ mają obowiązek Cię z ciągu 7 dni przyjąć

O widzisz nie wiedziałam, że mają taki obowiązek na NFZ, dzisiaj dzwoniłam do jednej przychodni to terminy na czerwiec dopiero, albo na koniec lutego ewentualnie, ale do ginekolog, która nie robi USG co jest dla mnie dość dziwne 😳
Czyli co jak zadzwonię i powiem, że jestem w ciąży to muszą mnie w ciągu 7 dni zapisać nawet jeśli nie mam jeszcze karty ciąży?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry