reklama

Sierpniowe mamy 2026

@Bandytka_hej musialam przesunac swoj skan z 7go na 8go, aby maz ze mna pojechal. Zmien jakbys mogla na glownej.
Dziekuje :)

Czy jest jakas z Was, Ktora tak Jak Ja nie ma objawow ciazy za wiele? Pamietam, ze w pierwszej ciazy tez dobrze sie czulam, ale chociaz mialam piersi obolale, a teraz... No NIC

reklama
@Bandytka_hej musialam przesunac swoj skan z 7go na 8go, aby maz ze mna pojechal. Zmien jakbys mogla na glownej.
Dziekuje :)

Czy jest jakas z Was, Ktora tak Jak Ja nie ma objawow ciazy za wiele? Pamietam, ze w pierwszej ciazy tez dobrze sie czulam, ale chociaz mialam piersi obolale, a teraz... No NIC
U mnie tylko trochę obolałe piersi i czasami w ciągu dnia mnie zmęczenie dopada, ale trochę mnie martwi brak mdłości 😅 zwłaszcza że jeszcze nie byłam na usg

U mnie od kilku dni (końcówka 7 tc) mdłości i ból żołądka po każdym posiłku, ale zwykle bez wymiotów i kręci mi się w głowie jak za długo stoję. Poza tym od początku ciąży zmęczenie (prawie co dzień jakaś drzemka w ciągu dnia musi wpaść 😅) i zmniejszony apetyt (z czego się akurat cieszę, bo waga wyjściowa sporo za duża).

Ja mam tkliwe piersi i jestem bardziej zmęczona, ale bez tragedii. Najgorzej jednak, że mnie często brzuch boli, nie jest to jakiś bardzo mocny ból, ale ciągle go odczuwam, a budzi to we mnie niepokój bo w lutym właśnie zaczął mnie boleć brzuch i od razu była krew. Więc teraz obsesyjnie przy każdym mocniejszym skurczu sprawdzam czy nie krwawię 🥺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry