reklama

Sierpniowe mamy 2026

Ja mam tkliwe piersi i jestem bardziej zmęczona, ale bez tragedii. Najgorzej jednak, że mnie często brzuch boli, nie jest to jakiś bardzo mocny ból, ale ciągle go odczuwam, a budzi to we mnie niepokój bo w lutym właśnie zaczął mnie boleć brzuch i od razu była krew. Więc teraz obsesyjnie przy każdym mocniejszym skurczu sprawdzam czy nie krwawię 🥺
Może po prostu macica pracuje 🥹 ale wiadomo, stres będzie do samego rozwiązania, taka jest prawda

reklama
Może po prostu macica pracuje 🥹 ale wiadomo, stres będzie do samego rozwiązania, taka jest prawda
Masz racje, pierwsza ciaze mialam bezproblemowa, praktycznie minela mi bez stresu, teraz po stracie inaczej to wszystko wyglada. Strach by nie poronic, strach by serduszko nie przestalo bic, stres by dziecko bylo zdrowe... eh ciaza to taki piekny czas 🥲

Masz racje, pierwsza ciaze mialam bezproblemowa, praktycznie minela mi bez stresu, teraz po stracie inaczej to wszystko wyglada. Strach by nie poronic, strach by serduszko nie przestalo bic, stres by dziecko bylo zdrowe... eh ciaza to taki piekny czas 🥲
Dokładnie! 😢
Ciąża z córką też była pełna stresu i nerwów. Tym razem nie jest latwiej, ale trzeba jakoś to ogarnąć 💪

Ja jutro robię podjęcie drugie do krzywej cukrowej

O widzisz nie wiedziałam, że mają taki obowiązek na NFZ, dzisiaj dzwoniłam do jednej przychodni to terminy na czerwiec dopiero, albo na koniec lutego ewentualnie, ale do ginekolog, która nie robi USG co jest dla mnie dość dziwne 😳
Czyli co jak zadzwonię i powiem, że jestem w ciąży to muszą mnie w ciągu 7 dni zapisać nawet jeśli nie mam jeszcze karty ciąży?
Przepraszam, że się trące, ale w ciąży do każdego specjalisty muszą Cie przyjąć w ciągu 7 dni 😊
Pozdrawiam dziewczyny i spokojnych ciąż życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry