Bandytka_hej
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 
Prośba - jeśli ktoś widzi, że brakuje na pierwszej stronie serduszka albo wpisanej daty - napiszcie proszę. Mam nadzieję, że wszystkie mamusie uzupełniłam.
Witam w nowym roku. U mnie sylwester spokojny - posiadówka ze znajomymi i dziećmi. Przyznam szczerze, że muszę się skupiać, żeby nie pomylić się z jedzeniem czegoś niedozwolonego w ciąży, np. Sushi. Wczoraj kilka razy lapnęłam się na tym, że prawie bym wzięła bez zastanowienia i zjadła.
O ile ciąża oszczędza mnie pod kątem mdłości, tak jutrzejszy powrót do pracy już niebardzo
stres stres stres.
Wchodzę w ten nowy rok z postanowieniem ruchuuuu, sportu w miarę możliwości, spacerów. Jedynie ta senność jest mocnym przeciwnikiem

ale ja już potrzebowałam snu - mimo, że od 15-17 miałam drzemkę w ciągu dnia
i też zaraz idę na drzemkę dospać - zrobię podmiankę z moim mężem, on wstanie do dzieci a ja do ukochanego łóżka
i tak to żyćko leci
Prośba - jeśli ktoś widzi, że brakuje na pierwszej stronie serduszka albo wpisanej daty - napiszcie proszę. Mam nadzieję, że wszystkie mamusie uzupełniłam.
Witam w nowym roku. U mnie sylwester spokojny - posiadówka ze znajomymi i dziećmi. Przyznam szczerze, że muszę się skupiać, żeby nie pomylić się z jedzeniem czegoś niedozwolonego w ciąży, np. Sushi. Wczoraj kilka razy lapnęłam się na tym, że prawie bym wzięła bez zastanowienia i zjadła.
O ile ciąża oszczędza mnie pod kątem mdłości, tak jutrzejszy powrót do pracy już niebardzo
Wchodzę w ten nowy rok z postanowieniem ruchuuuu, sportu w miarę możliwości, spacerów. Jedynie ta senność jest mocnym przeciwnikiem
Cześć @ulazigzak, witaj w gronie sierpniowekDolaczam do Was.
Jestem Ula I mieszkam w Wielkiej Brytanii, to moja druga ciaza, termin wypada mi z obliczen na 26go sierpnia, a pierwsza wizyte potwierdzajaca mam 7go stycznia, mam nadzieje, ze uslyszymy serduszko![]()
szczęśliwego!Wszystkiego dobrego Wam zycze, zebysmy dotrwaly do sierpnia w pelnym i wiekszym skladzieSzczesliwego nowego roku
️
nadrabiam nadrabiam właśnie dwa dni nieobecności@Bandytka_hej szefowo dwie nowe mamusie do nas dolaczyly![]()
ja tez o 2 do domu wróciłam - zebraliśmy się z imprezki z powodu dzieci teoretycznie, ale nie wyglądały na śpiąceI ja tam zaczęłyście Nowy Rok? My o 2 wróciliśmy do domu i chyba zaraz wrócę do łóżka dospać trochę, normalnie nie robię drzemek, ale bardzo ciężko ostatnimi czasy wytrzymać bez większej ilości snu![]()
o masakra, nie znoszę takich lekarzy Bucy - nie ma policystycznych jajników, co to za tekst :/Byłam na wizycie i jestem mega niezadowolona
Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, ale lekarz stwierdził, że nie ma echa zarodka i że jest dopiero jakby zalążek zarodka. Ale jak mu wcześniej powiedziałam, że mam policystyczne jajniki i on stwierdził z głupim uśmiechem że nie ma czegoś takiego to jakoś w niego zwątpiłam. Moim zdaniem widziałam normalnie zarodek dużo większy niż na podobnym etapie po pierwszym transferze, miałam wrażenie jakby nie chciał mi potwierdzić i nie chciał szukać serduszka. Może fisiuje i wchodzę w kompetencje lekarza, ale no jakoś nie wzbudził mojego zaufania![]()