reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Wszystkiego dobrego Wam zycze, zebysmy dotrwaly do sierpnia w pelnym i wiekszym skladzie🤰 Szczesliwego nowego roku ✨

Załączniki

• 20251231_174539.jpg
    20251231_174539.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 56
W 1 ciazy męczyły mnie wymioty dzień w dzień 🫣 nie pomagało nic, ale teraz może są jakieś lepsze sposoby żeby tego uniknąć 😅
O nieeeeee, to nie brzmi dobrze. Ja w ogóle już dziś jakaś przybita chodzę. Nie wiem co jeść, zjem - niedobrze, nie zjem - niedobrze. A to jedna z największych przyjemności w moim życiu. Zwłaszcza zimą. Narzekam co ?

Ja mieszkam w UK ale w styczniu będę w Polsce. Chcę umówić się na wizytę, może coś poradzą. Trzymaj się ❤️. Mam nadzieję że to mdłościowe szczęście nas wkrótce minie !
Aż sprawdziłam, czy w UK są dostępne, jest tylko w ulotce informacja o Irlandii. Inna nazwa to Xonvea, może pod tą nazwą znajdziesz u siebie? Polecam, bo bez nich już pewnie bym wymiotowała dalej niż widzę 🫣

I ja tam zaczęłyście Nowy Rok? My o 2 wróciliśmy do domu i chyba zaraz wrócę do łóżka dospać trochę, normalnie nie robię drzemek, ale bardzo ciężko ostatnimi czasy wytrzymać bez większej ilości snu 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry