Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 1 ciazy męczyły mnie wymioty dzień w dzieńnie pomagało nic, ale teraz może są jakieś lepsze sposoby żeby tego uniknąć
![]()
O nieeeeee, to nie brzmi dobrze. Ja w ogóle już dziś jakaś przybita chodzę. Nie wiem co jeść, zjem - niedobrze, nie zjem - niedobrze. A to jedna z największych przyjemności w moim życiu. Zwłaszcza zimą. Narzekam co ?W 1 ciazy męczyły mnie wymioty dzień w dzieńnie pomagało nic, ale teraz może są jakieś lepsze sposoby żeby tego uniknąć
![]()
Możesz narzekać, po to tu jesteśmyO nieeeeee, to nie brzmi dobrze. Ja w ogóle już dziś jakaś przybita chodzę. Nie wiem co jeść, zjem - niedobrze, nie zjem - niedobrze. A to jedna z największych przyjemności w moim życiu. Zwłaszcza zimą. Narzekam co ?
Aż sprawdziłam, czy w UK są dostępne, jest tylko w ulotce informacja o Irlandii. Inna nazwa to Xonvea, może pod tą nazwą znajdziesz u siebie? Polecam, bo bez nich już pewnie bym wymiotowała dalej niż widzęJa mieszkam w UK ale w styczniu będę w Polsce. Chcę umówić się na wizytę, może coś poradzą. Trzymaj się. Mam nadzieję że to mdłościowe szczęście nas wkrótce minie !
Wszystkiego dobrego, samych zdrowych i donoszonych ciążWszystkiego dobrego Wam zycze, zebysmy dotrwaly do sierpnia w pelnym i wiekszym skladzieSzczesliwego nowego roku
️