Gosz92
Fanka BB :)
Ostatni raz mam nadzieję taka prośba - jeśli komuś czegoś nie wpisałam, lub wpisałam, dajcie proszę znać. Uff - chyba wszystko nadrobiłamjuż żadnych detoksów nie będzie!
W ogóle wczoraj na wizycie moja doktor pytała czy chcę l4 - pewnie, że chcę, ale trochę mi głupio i na razie się wstrzymuję![]()
Ah to ja też będę się posługiwać terminem z om - więc dzisiaj 8 tydzień (7+2) - tak mi apka pokazuje
haha ja wczoraj miałam rozdwojenie jaźni - moja ginekolog przyjmuje prywatnie, o 12:15 miałam u niej pierwsza wizytę, a następnie w Luxmedzie i udawałam, że to pierwsze wizytato znaczy nie kłamałam, ale też się nie przyznawałam specjalnie, że ktoś inny mnie prowadzi. Ale skierowanie na badania mam i zrobię w luxmedzie, dość kasy oszczędzę mam nadzieję. W ogóle o dziwo trafił mi się lekarz całkiem spoko, z dobrymi opiniami, a szukałam w ciemno.
Ja gdybym miala inna prace, nie fizyczna to jeszcze bym nie szla na zwolnienie, bo jednak to sa ograniczenia. Ale lekarz powiedzial jasno, ze jesli chce utrzymac ta ciaze , to zaleca zwolnienie