• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2026

Co zasecyd9walo ze robilas panorame, bo ja ciagle sie zastanawiam nad nifty. Isg wyszlo ok i ryzyka niskie i nie wiem
Wcześniejsze poronienia i podejrzenie, że to drugie było spowodowane wadą genetyczną. Mam w tym roku 35 lat. Potrzebowałam potwierdzenia, że dziecko jest zdrowe. Ja mam silna potrzebę kontroli i o ile udało mi się już nad tym trochę zapanować, tak panoramę zrobiłam dla własnego zdrowia psychicznego. Nie chciałam czekać na pappe i dopiero decydować. Zresztą trafiłam na fajną promocję, a to dobry impuls :)

reklama
Cześć wszystkim :) chciałabym dołączyć do grona przyszłych mam z terminem na sierpień.

Na podkładzie mam 2 dzieci, aktualnie 3 w drodze (ciąża zupełnie niespodziewana)♥️

Poprzednia ciąża wykończyła mnie psychicznie a może nie typowo ciąża a lekarze - problemy od 11tc, córka z Zespołem Turnera.

Ta ciąża jest na szczęście bezproblemowa.
Nie czuję się nawet jakbym w ciąży była mimo widocznego brzuszka 🤷 może dlatego, że opieka nad córką (ma rok i 3 miesiące) jest dość intensywna - rehabilitacja, WWRy, specjaliści 😵‍💫 ale jakoś ciągnę ten wózek 😁

Cześć wszystkim :) chciałabym dołączyć do grona przyszłych mam z terminem na sierpień.

Na podkładzie mam 2 dzieci, aktualnie 3 w drodze (ciąża zupełnie niespodziewana)♥️

Poprzednia ciąża wykończyła mnie psychicznie a może nie typowo ciąża a lekarze - problemy od 11tc, córka z Zespołem Turnera.

Nie czuję się nawet jakbym w ciąży była mimo widocznego brzuszka 🤷 może dlatego, że opieka nad córką (ma rok i 3 miesiące) jest dość intensywna - rehabilitacja, WWRy, specjaliści 😵‍💫 ale jakoś ciągnę ten wózek 😁
Sierpniowe mamy mają założony wątek prywatny dlatego tutaj jest cisza 😊

No I witaj :) jaka jest roznica wieku pomiedzy pierwsza dwojka?

Tez docelowo chcielibysmy trojke, ale wiekszosc czasu corke wychowuje Ja, zastanawiam sie Jak to przy dwojce Bedzie 🙈 a Ty Jak sobie dajesz rade, zwazajac, ze masz jednak pod gorke z rehabilitacjami, itp
Czasami bywa ciężko, nie będę ukrywać. Moja córka jest dość żywym dzieckiem i energii ma za 10ciu 😅 nie wyobrażam sobie póki co 3 w domu 🙄 na tą chwilę chyba jeszcze gotowa nie jestem choć poród bliżej niż dalej 🙈 ale za to z tych wszystkich ciąż, ta jest najłagodniejsza w przebiegu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry