• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowki 2011

cześć Kobietki
musia, może mały jakiegoś wirusa podłapał.

Na ból głowy można paracetamol- mówił mi lekarz, jak byłam z przeziebieniem. Lepiej chyba wziąć coś przeciwbólowego niż siedzieć z gorączką.

Skoro to forum zamknięte, to zapytałabym was o sex, ale pewnie nie bedziecie chciały gadac :-p

reklama
ja dzis wymusilam w szpitalu usg (barak objawow mnie zabija ) ijutro o 13 jade i sie okaze co i jak ...
dziewczynki trzymajcie kciuki za kamilke i maluszka :)
umieram ze strachu....

kahaka a co dokladnie chcialas zapytac? skoro to zamknie to spoko ja odpowiem :) jezeli ci chodzi czy uprawiamy seks to tak, choc moze juz nie z taka czestotliwoscia jak przed fasolka :)

kamilaedi, może nie dokładnie o to czy uprawiacie seks, ale czy macie ochotę ;-) bo ja wam musze powiedzieć, że już przed zrobieniem testu mi się nie chciało :zawstydzona/y: teraz też nie za bardzo, chociaż czasem mi się zachce, ale nie kochamy się, bo się boję bardzo. Na wizycie zapomniałam zapytać, czy nam wolno. W koncu ciąża od początku zwiększonego ryzyka.
Ty chyba tez nie masz objawów, co? Mnie najbardziej martwią piersi...Tzn. to, że w ogóle mnie nie bolą. O mdłościach to już w ogóle nie ma mowy. Jedyne co czuję, to od czasu do czasu ciągnięcie w podbrzuszu w kierunku pachwin.

ja tez niemam objawow choc piersi mialam wrazliwe a od soboty nic ( dlatego tez to wczene usg)
a co do ochoty - to niestety jest mniejsza, choc czasami mnie cos najdzie i chce sie kochac tu teraz zaraz, ale raczej nie za czesto mi sie to zdarza...
tutaj niestety nie traktuja mojej ciazy jako zagrozonej, a co do seksu nie ma przeciw skazan ( przynajmniej u mnie) z tym ze raczej "uwazamy jak sie kochamy"

kahaka- u mnie tez libido spadło choc na szczecie nie do zera :) i ja o seksie moge gadac ile wlezie :) otwarta jestem w tym temacie :P

Kamila- daj znac jutro jak to usg...i nie martw sie na zapas:)

A teraz wazne info....głowa mi chyba przeszła...leciutko cmi ale mam nadzije ze juz bol nie powroci :) Lece piec ciasteczka :)

Hej dziewczyny :) Dzięki za zaproszenie. Fajnie, że jest taka zamknięta grupa, bo jednak lubię dbac o swoją prywatność i nie wszystko na ogólnym da się napisać.
Kamila trzymam mocno kciuki za jutrzejsza wizytę.
A co do seksu, to ochoty niestety nie mam żadnej, ale może to i dobrze, bo postanowilismy z mężem poczekać z tym do drugiego trymestru. Mamy złe doświadczenia, bo w poprzedniej ciąży poroniłam na drugi dzień po seksie. A teraz już zaliczyłam plamienia, więc się boję...a gina zapomniałam zapytać, ale i tak wiem, że jakby pozwolił, to by mnie nie przekonał.

Tonya, mam dokładnie takie same odczucia co do tego sexu. Może teraz mi sie nawet chce, ale się boje, a i mąż mówi, że nie warto ryzykować. Więc będziemy czekać.
devi, jak juz ciasteczka pieczesz, to z główką nie tak źle ;-)
kamila, trzymam mocno kciuki za Twoje badanie. Na pewno będzie ok i uspokoisz siebie (i mnie), że brak objawów nic złego nie znaczy.

kahaka to jest grupa zamknieta wiec mozemy gadac o wszystkim ;)))))))) Poruszyc temat jader meza to bedzie dobrze ;DD A co do tematu to ja mam wrecz odwronie - lapie go kiedy czas, nie wiem czemu bo z Patrykim nie kochalismy sie do 3 mca ;|

reklama
musia, to wesoło :-) mnie w zasadzie nachodzi ochota, ale strach jest wiekszy niestety.

Skoro już gadamy na takie tematy, to czy ktoraś z was bierze luteine dopochwowo? Bo mnie ona strasznie wypływa, da się coś z tym zrobić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry