reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Carine... Ja teraz wolę dostawać świeże zioła :) tez zielsko, a do tego jakie pożyteczne. Ogródka swojego nie mamy wiec musimy liczyc na sklepy.

reklama
Dziewczynki czy możecie mi doradzić. Bardzo proszę, nie miałam styczności ani z jednym, ani z drugim. Przy Domisiu miałam zwykły "uginający się" bujaczek fisher price z wibracjami.

Nie wiem co wybrać:

huśtawka.jpgbujak.jpgbujaa.jpg

Dodam, że huśwka jest 0-9 kg, ma 5 predkosci bujania, 2 regulacje glosnosci muzyki i 6 melodii.

Leżaczek 0-18 kg,, wibracje.

Załączniki

• huśtawka.jpg
    huśtawka.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 63
  • bujak.jpg
    bujak.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 59
  • bujaa.jpg
    bujaa.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Carine te szczepionki swego czasu podawali z takiej firmy, ktore byly wycofane, póxniej w przychodni zreszta tak samo.. Dowiedz sie jak to u Ciebie ma wygladac, by dziecku byle gówna nie podali..

Monya współczuje bóli, fajnie że masz opiekę w domu i oby jutro było lepiej. Bierzesz mg i reszte? Udanej drzemki Ci życzę :tak:

Madison juz wczoraj wyczytalam, przykre to ale jeszcze nic nie jest pewna i lepiej byc dobrej mysli. Dietka nie zaszkodzi a ta reszta wynikow to kiedy ma byc??

Wybaczcie, ze nie odniose się teraz do każdej z osobna a widziałam, że sporo napisałyście i o dziwo pamiętam co :szok::szok: u mnie dziś zaś kiepsko, do tego mamy niskie cisnienie i rozsadza mi głowe i piszczy w uszach. Tez dokuczaja mi bóle i cała reszta jak zazwyczaj ale się nie dam. Sprzątam syf od małego, jeszcze takie pierdoły zaległe nasze, kosmetyki, ksiązki, gazety. Judyta ma dzis przyjaciolke w domu, więc zrobie im mufinki, obiad dla nich, one jedza co innego, dla nas juz gotowy i jak zostanie czas to sie pobycze.. Tak malo czasu mi zostalo.. normalnie nie ograniam.. zabralam się jeszcze za wystawianie tych niepotrzebnych rzeczy..

Poki co milego dnia kochane!

Witajcie w niedzielę
My już po obiedzie. Agatka śpi, a ja leżęęę...

Martyna, zdecydowanie ten drugi polecam - na dłużej wystarczy no i ma dobre opinie.

Madison, jeszcze nic nie jest przesądzone, może cholestaza Cię ominie (oby).

Nie odpiszę już więcej, bo nie pamiętam :/

I ja się witam niedzielnie!!!!
Wczoraj miałam niedobry dzień, brzuch bolał. Ale dziś już lepiej, wiec postanowiłam wykorzystać bon upominkowy od M. na masaż i zabieg na twarz. Było cudnie, totalny relaks!!!!
A teraz wyprawiam moich chłopaków na kajaki - zostaje SAMA do soboty :tak:
Lecę jeszcze drugie danko podać i zmykają!!!

Witam się niedzielnie i ja :-)

Mąż w pracy na drugą zmianę, a ja sama. Ale czasami lubię samotność ;-) Muszę korzystać bo już niedługo nie będę sama, a z małym człowieczkiem 24h na dobę :-)

Wczoraj prawie cały dzień segregowałam ubranka, które dostaliśmy od męża siostry. 5 pudeł :szok: Podzieliłam rozmiarami i zostawiłam tylko do rozmiaru 68, a reszta w pudła z powrotem :-) Teraz jeszcze poprać, poprasować i poukładać. Chyba musimy małej jakąś szafę kupić, bo się nie pomieścimy za chiny ;-) Trzeba się do ikei wybrać, popatrzeć za jakąś małą szafą dla dzieci.

Mi się ta pogoda podoba ;-) Mimo że trochę pochmurnie, ale chłodno, fajnie. Wolę się ubrać, niż nie mieć z czego rozbierać przy tych upałach co były. Jeszcze u nas na piętrze to taka duchota była w te upały że masakra.

Ewaelinka, cieszę się że nadal w dwupaku i oby jeszcze córcia posiedziała w ciepłym brzuszku :tak:

Buziole na niedzielne popołudnie przesyłam ***

Ja juz po drzemce :-D przynajmniej czas troche leci ;-)
Dzisiaj Michał ma taki dzien ze najchetniej wzielabym pasa i go zlała.. bije, krzyczy, nie slucha.. podczas usypiania robil co chcial i w koncu wyladowal w lozeczku ze szczebelkami.. nie wiem jak my ogarniemy to starsze lozko.. az sie poryczalam z bezsilnosci bo tak mnie wkurza..

GORGUSIA :* .. spaceruj poki masz siły :tak:

MARTUŚKA oby ból sie nie pojawił..

MADISON oby ten ostatni wynik byl dobry :*

ANNA ma odpoczynek od forum? Umknelo mi to gdzies :sorry2:

CARINE ja szczepie na wszystko co jest zalecone :tak:

MONYA i jak drzemka? ;-)

MARTYNA ja mam podobny do tego drugiego i u nas rewelka! Polecam :-)

LILITH oby byl lepszy dzien..

KASPIAN mmm jaki relax - super :-)

KATUSHKA przynajmniej odetchnkesz w ciszy.. moj idzie na 22 do pracy ;-)

reklama
Katushka moj tez caly weekend w pracy ja z synkiem sama i niestety mlody dzis sie ponudzi bo nie dam rady z nim isc na dwor nawet na plac. Nie dosc ze zimno to jeszcze jakos tak brzuch mnie ciagnie. Troszke tylko polazilam po domu, ogarnelam, polozylam szampon koloryzujacy, wyko,palam sie i leze. Dobrze ze obiad jescze mialam z wczoraj!

Ewelinka super, ze malutka choc wcale już nie taka malutka, grzecznie sobie siedzi w brzuszku!

Gorgusia gratulacje odpieluchowania!

Martynka taki bujaczek to fajna sprawa choć nie mialam dla syna czegos takiego w domu uzywalam czesto fotelika wtedy bo samochodu wtedy nie mieliśmy wiec stal w domu. Teraz sie zastanowie nad lezaczkiem. Ja tak nieraz wozki przegladam i nie wiem wciaz na co sie zdecyduję. Moze po porodzie mnie oswieci! Corka moze podpowie jaki chce;-)

Natkusia tylko spokój nas uratuje! Twoj synek to jeszcze male dziecko. Ja nieraz mam problem z 8 latkiem przed snem i nie wiem jak to będzie bo wciaz w nocy do nas przychodzi a tu nie bedzie miejsca potem jak mala bede karmic cyckiem. Raz jak mu nagadalam to wziął sobie do serca i co...w nocy cos sie przebudzilam, otwieram oczy patrze a on na siedzac spi na podlodze oparty glowa i rekami na lozku prze mojej glowie!:szok: az mnie scisnelo. Ja za miekka jestem. Dlugo usypialam, nie zostawialam dziecka zeby sie wyryczalo jak superniania kiedys radziła. Maz na noce czesto robi wiec spalam z mlodym nieraz a teraz mam za swoje!

Ostatnia edycja:
Do góry