Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u mnie dziś zaś kiepsko, do tego mamy niskie cisnienie i rozsadza mi głowe i piszczy w uszach. Tez dokuczaja mi bóle i cała reszta jak zazwyczaj ale się nie dam. Sprzątam syf od małego, jeszcze takie pierdoły zaległe nasze, kosmetyki, ksiązki, gazety. Judyta ma dzis przyjaciolke w domu, więc zrobie im mufinki, obiad dla nich, one jedza co innego, dla nas juz gotowy i jak zostanie czas to sie pobycze.. Tak malo czasu mi zostalo.. normalnie nie ograniam.. zabralam się jeszcze za wystawianie tych niepotrzebnych rzeczy..
Podzieliłam rozmiarami i zostawiłam tylko do rozmiaru 68, a reszta w pudła z powrotem :-) Teraz jeszcze poprać, poprasować i poukładać. Chyba musimy małej jakąś szafę kupić, bo się nie pomieścimy za chiny ;-) Trzeba się do ikei wybrać, popatrzeć za jakąś małą szafą dla dzieci.
przynajmniej czas troche leci ;-)

az mnie scisnelo. Ja za miekka jestem. Dlugo usypialam, nie zostawialam dziecka zeby sie wyryczalo jak superniania kiedys radziła. Maz na noce czesto robi wiec spalam z mlodym nieraz a teraz mam za swoje!