Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nie pozostaje mi nic innego jak usmiechnac sie i im podziekowac a ja glupia chcialam to dalej ukrywac a tu sie najnormalniej nie daookatkaoo, niech zgadnę. Twój mąż jest jedynakiem? Mój M ma siostrę, która jest najważniejsza dla nich i jej dzieci. Moi teście nie są tacy jak Twoi. My bardzo dużo kasy płacimy i jakby mogli, to braliby o wiele więcej, ale też musimy z czegoś żyć. Oni potrafią co jakiś czas pokazać jak mnie nienawidzą, tak jak moją starszą córkę, bo jest bardzo do mnie podobna. Młodszą uwielbiają, bo wygląda tak jak M był mały. Tak to nawet nie odzywają się do starszej jak mówi do nich, ale jak krzyknie to z pretensją skaczą do niej. To nie jest normalne. I nigdy nie zaakceptuje takich teściów. Na ich pomoc nie mamy co liczyć i dlatego też z mężem wszystko samo robimy. Na ślub zapracowaliśmy sami, a teść w pracy gada, że to oni nam go zafundowali ;/ Pożyczyli 3 tysiące, które zaraz oddaliśmy. Dostaliśmy od nich meble, które M z nią na raty brał, ale co z tego jak za meble babcia M zapłaciła teściom, aby niby to od nich prezent
lavandela, jak tam? Martwię się <przytul>:*