Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gorgusia stalowa macica to juz do ciebie przylgnie ta ksywa. Magda stawianie sie macicy bezbolesne to ja mam kilka razy dziennie czasem po kilka h. Normalka. Plany na sobotę są więc sie noe stresuj,a ją za 3 tyg.mam koncert... :-)
Fiufiu haha dobre z tym koncertem proponuję już dziś dać gdzieś ogłoszenie o biletach na sprzedaż
Gorgusia ja nie mogę z Ciebie zobaczysz, że w pracy urodzisz
Magda bez stresu
Ulika, coś Ty, nie żałuj urlopu córka pewnie niecierpliwie czeka na rodzeństwo i może wcale jej nie zależy na wakacjach
Ja mam jutro ostatni dzień leżenia jeeee. Ale chyba wyjdę razem z córą i ze szwagrem na plac zabaw, chociaż na ławce posiedzę, bo już mnie głowa z braku tlenu boli.
Magda, ja tez miałam dziś 2-godzinny maraton, przez chwile patrzyłam na zegarek i były regularne Nie nasilały się, w końcu odpuściły - więc chyba luz. Ale też byłam już zeschizowana, zwłaszcza że ja dopiero 35 tc. i w pierwszej ciązy w życiu czegos takiego nie miałam.
Kahaka idę o zakład z Tobą,że pójdę osobiście na ten koncert,ja ci mówię,że to u mnie tylko tak wygląda jakby coś ale nic nic :-)
Kaspiam a ty pisalas o testowaniu czegoś,a skąd to?gdzieś sie zglosilas?
Fiuu- ja za dwa tygodnie osobiście bawię się na weselu do białego rana. I idę w szpilkach. O! Ale ja mam szyjke po samo gardło i cementem przysypana więc loooz.