Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ANNA jakbyś miała problemy to daj znać a ja spróbuje się już teraz czegoś dowiedzieć :-)
MAGDA spoko maroko.. licz sobie dokładnie co ile na tym etapie jak nie są bolesne to norma.. też mi się tak zdarza ale po godz mi mija i doopa ale może się u Ciebie zaczyna.. :-)
no leżę i nie boli ,ale kurde czemu tak sie stawia cholera jedna
zauważyłam tak od 18 jakoś było rzadziej a teraz cześciej -a ja na sobote mam wyjsciowe plany no
MAGDA jak nie boli to luz :-) popatrz na swój suwaczek. przecież skończyłaś 37tc i na tym etapie skurcze przepowiadające w tym ciągłe stawianie się macicy to norma ;-)
Magda - ale się zestresowałam, przeczytałam nie : "kurcze!" tylko "skurcze co 10 min" ! wow już myślałam że gorąca noc będzie...
Macica też mi czasem w taki sposób daje znać o swojej aktywności, uczy się przed finałem, ale tak jak Natkusia pisze - przechodzi zwykle po godzinie gdzieś. Obserwuj i w razie czego dawaj znać koniecznie. Na twoim etapie to poród już przecież możliwy A! wiem wiem - plany na sobotę no może jeszcze nie trzeba będzie odwoływać