Sierpniowa
Fanka BB :)
Madison super, że synek tak dobrze odnajduje się w nowej sytuacji. Miło czyta się takie wieści od Ciebie. A i widziałam zdjęcia brzuszka, super teraz wyglądasz. Obyśmy wszystkie tak szybko do formy wracały:-)
fuufiuu chwal się fryzurką. Mnie kusi, żeby pójść do fryzjera, może jeszcze zdążę:-)
Ewa Ty to jesteś niesamowita. Dom, szpital, dom, szpital a Ty nie do zdarcia w doskonałym humorze:-)
Asiołek dobrze, że podjęłaś taką decyzję. Jak to mówią nic na siłę:-) Ach jak mi się marzy, żeby wody odeszły, a w szpitalu rozwarcie w trybie natychmiastowym....
marzenia ściętej głowy:-)
Znów miałam koszmar. Śniło mi się, że mechanik zadzwonił, że autko zrobione (wczoraj rzeczywiście tak było). Pojechałam z mężem po odbiór i doznałam szoku. Co było do zrobienia to zrobił, ale... Cała farba z mojego autka została zdarta. Zamiast czerwonego, był biały. Odpadła z przodu maska, z tyłu błotnik. Doznałam jeszcze szoku, bo szyba od kierowcy się nie zamykała i miałam wewnątrz pełno... śniegu
Coś ja mam z tą głową jednak

W nocy oczywiście wstałam wystraszona, mąż się przebudził i pyta co tam. A ja, że miałam koszmar i mówię na szybko w skrócie co i jak. Mąż się śmieje i mówi "to znak, nie powinnaś jeździć teraz samochodem". Wiecie jak mój mąż to przeżywa. Dla niego najlepiej jakbym teraz siedziała tylko w mieszkaniu, ew. mogę przejść kilka metrów do sklepu czy na pocztę
Nie może dopuścić myśli, że gdzieś pojadę samochodem, bo od razu coś mi się stanie....
Z innej beczki. Nie powinno być teraz tak- tzn. pod koniec ciąży, że brzuch opada w dół
Mój jakby do góry poszedł i wręcz mnie piecze w mostku, a cycki dosłownie na brzuchu leżą. Czy to moje dziecko kierunki pomyliło?
fuufiuu chwal się fryzurką. Mnie kusi, żeby pójść do fryzjera, może jeszcze zdążę:-)
Ewa Ty to jesteś niesamowita. Dom, szpital, dom, szpital a Ty nie do zdarcia w doskonałym humorze:-)
Asiołek dobrze, że podjęłaś taką decyzję. Jak to mówią nic na siłę:-) Ach jak mi się marzy, żeby wody odeszły, a w szpitalu rozwarcie w trybie natychmiastowym....
marzenia ściętej głowy:-)Znów miałam koszmar. Śniło mi się, że mechanik zadzwonił, że autko zrobione (wczoraj rzeczywiście tak było). Pojechałam z mężem po odbiór i doznałam szoku. Co było do zrobienia to zrobił, ale... Cała farba z mojego autka została zdarta. Zamiast czerwonego, był biały. Odpadła z przodu maska, z tyłu błotnik. Doznałam jeszcze szoku, bo szyba od kierowcy się nie zamykała i miałam wewnątrz pełno... śniegu
Coś ja mam z tą głową jednak

W nocy oczywiście wstałam wystraszona, mąż się przebudził i pyta co tam. A ja, że miałam koszmar i mówię na szybko w skrócie co i jak. Mąż się śmieje i mówi "to znak, nie powinnaś jeździć teraz samochodem". Wiecie jak mój mąż to przeżywa. Dla niego najlepiej jakbym teraz siedziała tylko w mieszkaniu, ew. mogę przejść kilka metrów do sklepu czy na pocztę
Nie może dopuścić myśli, że gdzieś pojadę samochodem, bo od razu coś mi się stanie....Z innej beczki. Nie powinno być teraz tak- tzn. pod koniec ciąży, że brzuch opada w dół
Mój jakby do góry poszedł i wręcz mnie piecze w mostku, a cycki dosłownie na brzuchu leżą. Czy to moje dziecko kierunki pomyliło?

, ale pewnie jak to w ostatnich dniach zaraz pójdę na drzemkę.